Reisorganisatie Eliza was here breidt zomerzon 2009 uit: zeven nieuwe vakantiebestemmingen in Europa

Reisorganisatie Eliza was here breidt zomerzon 2009 uit: zeven nieuwe vakantiebestemmingen in Europa van Eliza Was Here

Door: Eliza Was Here  23-12-2008
Trefwoorden: Griekenland, Zonvakantie, Zomervakantie

Reisorganisatie Eliza was here heeft het aantal vakantiebestemmingen voor het vakantiejaar 2009 flink uitgebreid. Nieuw in het assortiment opgenomen zijn het Griekse Skiathos, Santorini, Rhodos en Peleponnesos, Costa de Lisboa in Portugal, het Spaanse eiland Ibiza en Toscane in Italië. Tevens heeft de website een frisse en strakkere look gekregen en is het zoeken naar de ideale vakantieaccommodatie verder vereenvoudigd. Men kan nu makkelijk en snel in het totale aanbod zijn voorkeur selecteren via selectiecriteria zoals bestemming, aantal dagen, prijs, keuze luchthaven, aantal sterren van de accommodatie en afstand tot het strand. ‘Niet alleen is het aantal accommodaties op de bestaande bestemmingen vergroot, wij bieden onze klanten voor volgend jaar ook een nog grotere keuze in het aantal (ei)landen. Ik ben vol vertrouwen dat het vakantieproduct dat wij aanbieden – betaalbare vakanties in Europese zonbestemmingen in aparte en rustig gelegen accommodaties – ook in 2009 weer volop geboekt gaat worden,’ aldus Eliza was here directeur Koen Everink. Het volledige aanbod vindt men op www.elizawashere.nl.

Nieuwe accommodaties
Leuke nieuwe accommodaties zijn onder meer La Sapienza in het zuidwesten van Peloponnesos: een mooi appartementencomplex met ruime studio’s en met een prachtig uitzicht op zee. Het complex ligt op vijf minuten van het plaatsje Methini.
Op loopafstand van het strand liggen de witte villa’s van Galini Villas op het eiland Rhodos. Vrijstaande villa’s die geschikt zijn voor 2-4 personen of 4-6 personen. In het zuiden van het eilandje Skiathos – het kleinste eiland van de Sporaden – ligt het knusse Alypiako complex dat uit vijf mooie huizen bestaat die onderverdeeld zijn in studio’s en appartementen. In de nabijheid bevinden zich verschillende aantrekkelijke stranden en Skiathos stad ligt op een kwartier rijden. Casa do Valle in het prachtige plaatsje Sintra in Portugal doet zijn naam eer aan: het vakantieverblijf biedt een mooi uitzicht op een vallei, is rustig gelegen met sfeervolle kamers en een schitterende tuin.

Onderscheidend
De reisorganisatie specialiseert zich in het aanbieden van een onderscheidend vakantieproduct: betaalbare vakanties naar authentieke landhuizen, boerderijen en andere aparte accommodaties waarbij rust en kleinschaligheid centraal staan. De vakanties zijn inclusief verblijf, vlucht en huurauto. Alle zomerzonbestemmingen voor volgend jaar staan nu online en kunnen direct geboekt worden. Het zomeraanbod 2009 loopt van april tot en met oktober. Eliza was here vakanties zijn niet via het reisbureau te boeken, alleen op de website www.elizawashere.nl of telefonisch op 030 - 789 01 70.

Vernieuwde site
De website www.elizawashere.nl heeft een metamorfose ondergaan. Men kan nu per accommodatie nog meer foto’s bekijken en vergroten. Voor iedere accommodatie wordt de afstand tot het strand, dorp, luchthaven, supermarkt en restaurant vermeld, de aanwezigheid van airco en zwembad en of het complex kindvriendelijk is. Per accommodatie ziet men een overzicht inclusief foto van de beschikbare huurauto’s en een omschrijving van de verschillende type kamers. Vakantiegangers kunnen na hun vakantie nu zelf ook tips en opmerkingen op de site plaatsen en zelfs eigen foto’s uploaden. Uiteraard vindt men de prijzen en beschikbaarheid en kan men direct online boeken.

De touroperator is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Geschillencommissie Reizen (SGR), het Calamiteitenfonds en de Thuiswinkel Waarborg, een keurmerk voor betrouwbaar online winkelen.

Trefwoorden: Corfu, Griekenland, Kefalonia, Lefkadia, Lefkas, Peleponnesos, Peloponnesos, Santorini, Skiathos, Zakynthos, Zomervakantie, Zonvakantie,