Vijf keer super romantisch bij 'Eliza was here'

Vijf keer super romantisch bij 'Eliza was here' van Eliza Was Here

Door: Eliza Was Here  01-04-2008
Trefwoorden: Vakantie, Villa, Authentiek

Internet touroperator Eliza was here heeft uit haar vakantieaccommodaties vijf bijzondere overnachtingsadressen geselecteerd, die vanwege hun ambiance, sfeer en kleinschaligheid zeer geschikt zijn voor pas getrouwden of romantische stelletjes. Het zijn landhuizen op de zonbestemmingen Corfu, Sicilië en Gozo, luxe villa's op Kreta en vakantiehuizen in de vorm van slakkenhuisjes in Andalusië.

Selectie
‘We krijgen met enige regelmaat de vraag welke van onze 150 accommodaties rond het Middellandse Zee gebied geschikt zijn voor huwelijksreizen. Speciaal voor deze groep hebben wij uit ons aanbod betaalbare en superromantische bestemmingen geselecteerd,'aldus Eliza was here commercieel manager Yuri Deutekom.

De vijf vakantieadressen die het predikaat ‘romantisch' kregen, zijn te bekijken en te boeken via de link www.elizawashere.nl/huwelijksreizen.

Locaties
Op het Griekse eiland Corfu ligt de Pelecas Country Club in een oase van rust, de kamers zijn ingericht met antiek meubilair, zwembad, tennisbaan en een van de beste golfbanen van heel Griekenland.

Rustiek
Gaat de voorkeur uit naar een rustiek farmhouse, dan is een van de prachtig gerestaureerde huizen op Gozo met eigen zwembad een optie. Dat Kreta niet louter een massabestemming is, bewijzen de luxe Ellotis Villas in het plaats Vamos in Noordwest Kreta: je eigen villa met prachtige tuin en prive zwembad ver weg van het massatoerisme.

Gastheerschap is vader Steffano en zoon Phillippe op het lijf geschreven: zij zwaaien de scepter over het Vecchia Masseria, een tweehonderd jaar oud landhuis in het zuiden van Sicilië met ondermeer zwembad en jacuzzi.

Slakkenhuisjes
En voor een heel bijzondere accommodatie is hotel Los Caracoles in het Spaanse Andalusië de plek: een hotel dat bestaat uit een vijftal bungalows in de vorm van slakkenhuisjes. Het Gaudi-achtige complex is schitterend gelegen, de bungalows zijn voorzien van tv, terras en bijzondere inrichting. Daarnaast vind je er een zwembad.

Internet:
http://www.elizawashere.nl

Trefwoorden: Authentiek, Eliza, Huwelijksreis, Huwelijksreizen, Landhuizen, Vakantie, Villa, Villa's