Ervaar IT 2008: Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en Tooling Event

Door: Ervaar Ict 2008  27-10-2008
Trefwoorden: Infosecurity.nl, Storage Expo,

Beurzen vinden plaats op 12 en 13 november 2008 in de Jaarbeurs Utrecht

Utrecht, 27 oktober 2008
– De gezamenlijke beurzen Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en Tooling Event vormen een platform voor de ICT-professional over IT-security, dataopslag en –beheer, Open Source en IT-beheer. Aan de vier vakbeurzen nemen gezamenlijk 250 exposanten deel. Aan de beurzen is een uitgebreid congres- en seminarprogramma gekoppeld met case studies en keynote-sessies.

De keynotes voor dit jaar zijn o.a.:
• Voor Infosecurity.nl: ‘Top ten technical threats and measures for safeguarding your business’ door David Litchfield, Managing Director and Chief Research Scientist, NGSSoftware
• Voor Storage Expo: ‘Storage trends and Green IT – life beyond hype and green washing’ door Greg Schulz, Founder and Sr. Analyst StorageIO – IT infrastructure technology analysts
• Voor LinuxWorld: ‘Overheid en bedrijfsleven….een open dialoog’ door Bert Bakker, Voorzitter OpenDoc Society en voormalig D66-kamerlid en Ineke Schop, Programmamanager Nederland Open in Verbinding (NOiV)
• Voor Tooling Event: ‘Identity management tools: de addertjes onder het gras’ door Theo Arts, IT-adviseur en programmamanager Identity Management Ministerie van Verkeer en Waterstaat

Nieuw is de Exporoute, een tool die de bezoekersvraag via een matchingmodule automatisch koppelt aan het exposantenaanbod. De tool voorziet de bezoeker, voorafgaand aan de beurs, van een persoonlijke beursroute waardoor ze zich efficiënter op hun beursbezoek kunnen voorbereiden. Ook kunnen bezoekers zich uitgebreid informeren over de exposanten door whitepapers, business cases, nieuws en referenties te downloaden.

De combinatie Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en Tooling Event maakt een sterke groei door. Door de aansluiting van het Tooling Event is de combinatie het grootste live-platform voor ICT-professionals in de Benelux. Meer informatie is te vinden op de websites van de beurzen: op www.infosecurity.nl, www.storage-expo.nl, www.linuxworldexpo.nl en www.toolingevent.nl.

------

Over VNU Exhibitions Europe
VNU Exhibitions Europe organiseert beurzen in Nederland en China. Met een pakket van vijftig vakbeurzen is VNU Exhibitions marktleider in Nederland. Het ICT-portfolio van VNU Exhibitions bestaat inmiddels uit twaalf succesvolle titels. VNU Exhibitions combineert scherp omlijnde concepten met een prijswinnende bezoekersmarketingmethodiek. Tot de bekendste titels behoren Overheid & ICT, Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en Bouw & ICT. VNU Exhibitions is met de ICT-beurzen marktleider in Nederland en België.

Ervaar IT 2008: Over Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en het Tooling Event
De co-locerende vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en het Tooling Event vormen samen het platform voor de ICT-professional. De beurzen vinden plaats op 12 en 13 november 2008 in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer biedt een actueel overzicht van producten en diensten op het gebied van IT security, dataopslag en –beheer, Open Source en IT-beheer. Naast het expositieprogramma is er een uitgebreid inhoudelijk programma. Via seminars, keynotes en case studies verwoorden marktleiders, verenigingen en ICT-professionals hun visie, ideeën, technieken en diensten op de meest actuele ICT-thema’s. Het totaalpakket van de beurzen maakt ze geschikt voor zowel ICT-managers als ICT-specialisten. Meer informatie is te vinden op www.infosecurity.nl, www.storage-expo.nl, www.linuxworldexpo.nl en www.toolingevent.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit
Marianne van Barneveld
Tel.: +31 (0) 35 582 27 30
E-mail: [email protected]


Trefwoorden: Infosecurity.nl, Storage Expo,

Contact Ervaar Ict 2008

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share