Grootste ICT-evenement introduceert unieke routetool ‘Exporoute’ voor bezoekers en exposanten vakbeu

Door: Ervaar Ict 2008  09-07-2008
Trefwoorden: Linuxworld, Infosecurity.nl, Storage Expo,

Utrecht, 9 juli 2008 – Tijdens de vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en het Tooling Event wordt een unieke matchmaking module voor bezoekers en exposanten van vakbeurzen geïntroduceerd. De tool, genaamd Exporoute, is ontwikkeld door Marqit in samenwerking met beursorganisator VNU Exhibitions Europe B.V. Exporoute koppelt persoonlijke interesses en behoeften van (potentiële) beursbezoekers met het bedrijfsprofiel van exposanten. Het toepassen van deze ‘matching’-technologie op een beursformule is een primeur in Nederland. De beurzen, over respectievelijk IT security, dataopslag, Open Source en IT-beheer, vormen samen het grootste ICT-vakevenement van Nederland en vinden plaats op 12 en 13 november 2008 in Jaarbeurs Utrecht.

De werking van Exporoute is eenvoudig. Bij voorregistratie voor een beurs geeft een bezoeker aan wat zijn persoonlijke interesses, behoeften en verwachtingen zijn. Ook exposanten informeren op voorhand over hun innovaties, oplossingen, marktspecialisatie en productaanbod. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om whitepapers en andere documenten aan hun online vermelding te koppelen. De sturingssoftware van de routetool zorgt er vervolgens voor dat de bezoekersvraag via een matchingmodule automatisch wordt gekoppeld aan het exposantenaanbod, waarna de bezoeker een persoonlijke beursroute en aanvullende informatie ontvangt.

De ruim 250 exposanten van de beurzen ondervinden alleen maar voordelen van Exporoute. Aangezien een beursbezoeker van te voren de voor hem relevante exposanten weet, zal hij gerichter stands bezoeken. Hierdoor wordt de kans kleiner dat een bezoeker een interessante stand mist. De gerichte behoefteafstemming van de bezoekers zorgt voor een objectieve manier van contacten leggen. Ook wordt de Return On Investement (ROI) van de exposant voor de beurs in kaart gebracht.

Exporoute is ontwikkeld door Marqit. Roderick Wijsmuller, Managing Director bij Marqit, over de module: “De matchingmodule neemt het uitzoekwerk proactief voor zijn rekening. Bezoekers hoeven geen tijd meer te verliezen met het ongericht rondlopen op de beurs. Dit biedt grote voordelen, ook voor de exposanten, want deze ontvangen hierdoor gericht bezoek.”

Marloes van den Berg, Project Manager van Infosecurity.nl, Storage Expo en LinuxWorld vult aan: “De unieke matching tussen de persoonlijke behoeften van de bezoeker en het aanbod van de exposanten zorgt voor een efficiënt beursbezoek, afgemeten op individuele vereisten. Wij willen vraag en aanbod zo gericht mogelijk proactief afstemmen en dankzij de samenwerking met Marqit kunnen we nu voor de allereerste keer in Nederland de behoeften van beursbezoekers vooraf exact toetsen aan het aanbod van exposanten.”

Vanaf 3 september 2008 is de voorregistratie voor de beurzen Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en het Tooling Event geopend. Bezoekers kunnen zich dan via de websites www.infosecurity.nl, www.storage-expo.nl, www.linuxworldexpo.nl en www.toolingevent.nl registreren voor gratis toegang.

---------------------------------

Ervaar IT 2008: Over Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en het Tooling Event
De co-locerende vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en het Tooling Event vormen samen het platform voor de ICT-professional. De beurzen vinden plaats op 12 en 13 november 2008 in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer biedt een actueel overzicht van producten en diensten op het gebied van IT security, dataopslag en –beheer, Open Source en IT-beheer. Naast het expositieprogramma is er een uitgebreid inhoudelijk programma. Via seminars, keynotes en case studies verwoorden marktleiders, verenigingen en ICT-professionals hun visie, ideeën, technieken en diensten op de meest actuele ICT-thema’s. Het totaalpakket van de beurzen maakt ze geschikt voor zowel ICT-managers als ICT-specialisten. Meer informatie is te vinden op www.infosecurity.nl, www.storage-expo.nl, www.linuxworldexpo.nl en www.toolingevent.nl.  

Over Marqit
Marqit biedt zakelijke eindgebruikers begeleiding bij de juiste keuze in IT. Via gespecialiseerde websites en evenementen deelt Marqit informatie over IT-oplossingen tijdens oriëntatie op en selectie van IT-producten en -diensten. Inmiddels maken duizenden organisaties gebruik van deze diensten op de deelgebieden Security, Storage, Mobility, Tooling en Outsourcing. Ook organiseert Marqit jaarlijks evenementen, zoals het Tooling Event en het Nationaal Mobility Event. Bezoek voor meer informatie www.marqit.nl.  

Over VNU Exhibitions Europe
VNU Exhibitions Europe organiseert beurzen in Nederland en China. Met een pakket van vijftig vakbeurzen is VNU Exhibitions marktleider in Nederland. Het ICT-portfolio van VNU Exhibitions bestaat inmiddels uit twaalf succesvolle titels. VNU Exhibitions combineert scherp omlijnde concepten met een prijswinnende bezoekersmarketingmethodiek. Tot de bekendste titels behoren Overheid & ICT, Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en Bouw & ICT. VNU Exhibitions is met de ICT-beurzen marktleider in Nederland en België.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit
Marianne van Barneveld
Tel.: +31 (0) 35 582 27 30
E-mail: [email protected]  

Trefwoorden: Infosecurity.nl, Linuxworld, Storage Expo,

Contact Ervaar Ict 2008

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share