Routetool ‘Exporoute’ genomineerd voor UFI ICT Award 2008

Door: Ervaar Ict 2008  06-11-2008
Trefwoorden: Linuxworld, Exporoute, Infosecurity.nl,

Tool voor afstemmen bezoekersbehoeften en exposantenaanbod één van de drie finalisten voor ‘Best Web Application for Visitors’ Award

Utrecht, 6 november 2008
– UFI, de wereldwijde associatie voor de tentoonstellingenindustrie, heeft de routetool ‘Exporoute’ geselecteerd als één van de drie finalisten voor de UFI ICT Award 2008 in de categorie ‘Best Web Application for Visitors’. ‘Exporoute’ is ontwikkeld door beursorganisator VNU Exhibitions Europe in samenwerking met Marqit. Exporoute koppelt persoonlijke interesses en behoeften van (potentiële) beursbezoekers met het bedrijfsprofiel van exposanten. De unieke matchmaking module voor bezoekers en exposanten wordt tijdens de vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en het Tooling Event op 12 en 13 november geïntroduceerd.

Met de Award ‘Best Web Application for Visitors’ wil UFI de beste webapplicaties voor bezoekers van beurzen, gebouwd door beursprofessionals, belonen. De werking van ‘Exporoute’ is eenvoudig. Een bezoeker kan bij voorregistratie voor een beurs aangeven waar zijn persoonlijke interesses, behoeften en verwachtingen liggen. Ook exposanten informeren op voorhand over hun innovaties, oplossingen, marktspecialisatie en productaanbod. De sturingssoftware van de routetool zorgt er vervolgens voor dat de bezoekersvraag via een matchingmodule automatisch wordt gekoppeld aan het exposantenaanbod, waarna de bezoeker een persoonlijke beursroute en aanvullende informatie ontvangt.

Marloes van den Berg, Project Manager bij VNU Exhibitions Europe: “Dankzij de persoonlijke beursroute die bezoekers via de tool ontvangen, hoeven zij niet meer te urenlang te dwalen en kan het beursbezoek van te voren efficiënt worden gepland. Daarnaast zorgt Exporoute er tegelijkertijd voor dat beursbezoekers interessante whitepapers en andere aanvullende informatie ontvangen, afgestemd op hun persoonlijke interesse.”

Bezoekers aan de vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en het Tooling Event kunnen zich via de websites www.infosecurity.nl, www.storage-expo.nl, www.linuxworldexpo.nl en www.toolingevent.nl vooraf registreren voor gratis toegang.

---------------------------------
Over VNU Exhibitions Europe
VNU Exhibitions Europe organiseert beurzen in Nederland en China. Met een pakket van vijftig vakbeurzen is VNU Exhibitions marktleider in Nederland. Het ICT-portfolio van VNU Exhibitions bestaat inmiddels uit twaalf succesvolle titels. VNU Exhibitions combineert scherp omlijnde concepten met een prijswinnende bezoekersmarketingmethodiek. Tot de bekendste titels behoren Overheid & ICT, Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en Bouw & ICT. VNU Exhibitions is met de ICT-beurzen marktleider in Nederland en België.

Over Marqit
Marqit biedt zakelijke eindgebruikers begeleiding bij de juiste keuze in IT. Via gespecialiseerde websites en evenementen deelt Marqit informatie over IT-oplossingen tijdens oriëntatie op en selectie van IT-producten en -diensten. Inmiddels maken duizenden organisaties gebruik van deze diensten op de deelgebieden Security, Storage, Mobility, Tooling en Outsourcing. Ook organiseert Marqit jaarlijks evenementen, zoals het Tooling Event en het Nationaal Mobility Event. Bezoek voor meer informatie www.marqit.nl.

Ervaar ICT 2008: Over Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en het Tooling Event
De co-locerende vakbeurzen Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en het Tooling Event vormen samen het platform voor de ICT-professional. De beurzen vinden plaats op 12 en 13 november 2008 in Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer biedt een actueel overzicht van producten en diensten op het gebied van IT security, dataopslag en –beheer, Open Source en IT-beheer. Naast het expositieprogramma is er een uitgebreid inhoudelijk programma. Via seminars, keynotes en case studies verwoorden marktleiders, verenigingen en ICT-professionals hun visie, ideeën, technieken en diensten op de meest actuele ICT-thema’s. Het totaalpakket van de beurzen maakt ze geschikt voor zowel ICT-managers als ICT-specialisten. Meer informatie is te vinden op www.infosecurity.nl, www.storage-expo.nl, www.linuxworldexpo.nl en www.toolingevent.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit
Marianne van Barneveld
Tel.: +31 (0) 35 582 27 30
E-mail: [email protected]

Trefwoorden: Exporoute, Infosecurity.nl, Linuxworld, Routetool, Storage Expo, Ufi,

Contact Ervaar Ict 2008

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share