Nieuw: één website met alle financiële bijsluiters

Nieuw: één website met alle financiële bijsluiters van Finfiles

Door: Finfiles  11-05-2007
Trefwoorden: Zoeken, Vergelijken, Vinden

Het vinden en opvragen van financiële bijsluiters kost tijd. Vooral als producten vergeleken moeten worden en er bijsluiters van verschillende aanbieders nodig zijn. Om consumenten en financieel adviseurs te helpen, is vanaf vandaag door Finfiles www.financielebijsluiters.nl gestart.

De website is openbaar, onafhankelijk en streeft naar een zo volledig mogelijke verzameling van financiële bijsluiters. Er zijn op de site ruim 600 financiële bijsluiters van meer dan 75 financiële instellingen te vinden. De bijsluiters zijn afkomstig van websites van de verschillende aanbieders.

Voordelen voor financiële instellingen
Om de informatie actueel te houden en extra aandacht op het product te vestigen, kunnen financiële instellingen zich abonneren op financielebijsluiters.nl. Met een abonnement is het mogelijk om aan een financiële bijsluiter een productomschrijving en een brochure toe te voegen. Ook kan er bij de bijsluiter een link naar een eigen website worden geplaatst en kan er worden aangegeven waar het product te koop is.

Finfiles: Specialist in beheer en uitwisseling van bestanden over financiële producten

Finfiles ontwikkelt en beheert datasystemen en websites voor consumenten en financieel professionals. In deze datasystemen worden informatiebestanden van verschillende aanbieders bij elkaar gebracht. Via websites wordt deze informatie vervolgens beschikbaar gesteld. Hierdoor is informatie eenvoudig en snel te vinden. De informatie wordt actief up-to-date gehouden in nauwe samenwerking met financiële instellingen. Zie ook www.finfiles.nl.

Meer informatie kunt u vinden op www.financielebijsluiters.nl.

U kunt ook contact opnemen met:
Naam      : Jasper Staring
Telefoon : 030 – 276 9102 of 06 – 4794 6236
E-mail     : [email protected]

Trefwoorden: Afm, Bijsluiter, Financiele, Financielebijsluiters.nl, Finfiles, Vergelijken, Vinden, Zoeken,