NIEUW: Alle info beleggingsfondsen op 1 site

Door: Finfiles  17-09-2007
Trefwoorden: Jaarverslag, Beleggingsfonds, Prospectus

Nieuws, vacatures, literatuur
Buiten de database is op fondsinformatie.nl meer te vinden. Natuurlijk koersinformatie, maar ook een compleet overzicht van aanbieders in Nederland, achtergrondinformatie over aanbieders, een uitgebreide bibliotheek met vakliteratuur die direct is te bestellen, vakbladen, nieuws en een vacaturebank.

Een digitale nieuwsbrief houdt de doelgroep op de hoogte van de laatste belangwekkende ontwikkelingen op het gebied van beleggingsfondsen.

Wie zijn de partners?
www.Fondsinformatie.nl werkt intensief samen met de beleggingsinstellingen. Vrijwel alle gerenommeerde partijen zijn daarbij betrokken. Partner zijn Fortis Investments, Schroders, Axa, Delta Lloyd en JPMorgan Asset Management. In totaal ondersteunen meer dan 19 aanbieders het initiatief waaronder Black Rock Investment Management, Fidelity Investments en ING Investment Management. Tijd Beursmedia stelt de actuele koersen en historische rendementen beschikbaar.

Komende weken wordt de site in samenwerking met verschillende branche- en belangenorganisaties onder de aandacht gebracht bij de doelgroep.

Wie is de doelgroep?
Financieel professionals die in de praktijk informatie nodig hebben van beleggingsfondsen en in het bijzonder professionals hun vakkennis willen bijhouden en vergroten en die hun carrière in het werkveld willen bevorderen.
- Vermogensbeheerders
- Analisten en portfoliomanagers
- Beleggingsadviseurs
- Financieel planners
- Employee Benefit-adviseurs
- Erkend hypotheekadviseurs

Finfiles is de uitgever van www.Fondsinformatie.nl.

Meer weten?
Bel naar Jasper Staring, directeur Finfiles, 06 – 4794 6236

Trefwoorden: Beleggingsfonds, Finfiles, Fondsinformatie, Jaarverslag, Maandbericht, Prospectus,