Nieuw: Grootste carriere site voor beleggingsprofessionals

Nieuw: Grootste carriere site voor beleggingsprofessionals van Finfiles

Door: Finfiles  17-01-2008
Trefwoorden: Coaching, Vacatures, Banen

Inhoud rubriek ‘Carrière’
Naast een uitgebreid overzicht van interessante vacatures geeft ‘Carrière’ de laatste loopbaannieuwtjes en bedrijfsinformatie over partijen die in de beleggingswereld actief zijn. Ook kan er meer gelezen worden over de vakgerichte opleidingen en over coaching en begeleiding. In het onderdeel ‘Werken bij’ wordt een indruk gegeven van hoe het is om te werken bij een specifieke instelling. Met al deze informatie bij elkaar ontstaat een overzichtelijk platform voor iedereen die carrière maakt of wil maken in de beleggingswereld.

Interessante vacatures voor beleggingsprofessionals
Het aanbod van vacatures is opgedeeld in vier verschillende categorieën:
• Investment Professionals, specialistische functies bij met name beleggingsinstellingen en research organisaties
• Marketing & Sales, centrale commerciële functies bij hoofdzakelijk beleggingsinstellingen en distributieorganisaties
• Cliënt Service, functies gericht op het adviseren en voorlichten van klanten
• Overig, aanvullende functies binnen de branche

Van start met acht ‘Carrière’-partners
De rubriek is opgestart in samenwerking met executive search bureaus Financial Assets, NMC-Arco Monde en Vroom & Van den Heuvel. Ook opleidingsinstituten BBOC, Welten en personal coach Willemijn van Strien zijn betrokken bij de invulling van de rubriek. Threadneedle en Delta Lloyd Asset Management zijn de eerste werkgevers die informatie over hun organisatie presenteren. Het is de verwachting dat komende maanden nog meer partijen bij de rubriek aansluiten.

Directe link naar Carrière: http://www.fondsinformatie.nl/content/blogsection/6/170/

Over www.Fondsinformatie.NL
Fondsinformatie.NL is op het gebied van beleggingsfondsen één van de grootste websites van Nederland. Naast een uitgebreide nieuwsvoorziening over beleggingsfondsen is het mogelijk om van meer dan 2.500 fondsen altijd actuele informatiebestanden te downloaden en actuele koersen op te vragen. Fondsinformatie.NL werkt intensief samen met vrijwel alle beleggingsinstellingen die in Nederland actief zijn. Het informatieaanbod is hoofdzakelijk gericht professionals.

FinFiles is uitgever van Fondsinformatie.NL, zie ook www.finfiles.nl

Meer weten?
Bel naar Jasper Staring, directeur FinFiles, 06 – 4794 6236

Trefwoorden: Banen, Beleggingsadviseur, Beleggingsanalist, Beleggingsfondsen, Beleggingsinstelling, Carriere, Coaching, Fondsinformatie, Threadneedle, Vacatures,