FNV Bondgenoten organiseert mini-seminar personal coaching

Door: Fnv Bondgenoten  11-06-2006
Trefwoorden: Ict, Personal Coaching, Hrm

Op maandag 12 juni organiseert FNV Bondgenoten van 16.00 tot 19.30 uur het mini-seminar Personal Coaching op het hoofdkantoor te Utrecht. Iedereen werkzaam in de ICT of financiële dienstverlening is welkom om het seminar bij te wonen; aan deelname zijn geen kosten verbonden. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 9 juni.

Vanaf volgende week biedt FNV Bondgenoten jonge, hoogopgeleide leden werkzaam in de ICT of de financiële dienstverlening de diensten van een personal coach aan. Met name in de ICT-sector komt het begrip ‘personal coaching’ steeds vaker voor. Sommige (young) professionals krijgen dit aangeboden via hun werkgever. FNV Bondgenoten vindt dat de persoonlijke ontwikkeling van de werknemer gericht moet zijn op kansen en mogelijkheden zowel binnen als buiten het bedrijf. Vandaar dat leden tegen een aantrekkelijk tarief via de bond een personal coach kunnen inschakelen.

Positie arbeidsmarkt
ICT’ers vanaf circa 38 jaar worden veelal te duur, te weinig flexibel gevonden en zijn soms onvoldoende op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Het personal coachingstraject geeft inzicht in wensen, verlangens en mogelijkheden van de betrokkene in het huidige vak maar ook daarbuiten. Er wordt geleerd een brede blik te ontwikkelen en de mogelijkheid wordt gegeven een persoonlijk profielanalyse te maken of de elders verworven competenties erkend te krijgen. Met personal coaching kunnen werknemers hun positie in het bedrijf maar ook op de arbeidsmarkt verstevigen, waardoor uitval uit het arbeidsproces na hun 38e kan worden beperkt.

Trefwoorden: Hrm, Ict, Personal Coaching, Seminar

Contact Fnv Bondgenoten

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share