Ron van Baden benoemd tot vakbondsbestuurder en die hoedanigheid eerste onderhandelaar bij Philips

Door: Fnv Bondgenoten  09-06-2006
Trefwoorden: Hrm, Belangenorganisatie

Vanaf 1 juni is Ron van Baden benoemd tot vakbondsbestuurder en in die hoedanigheid eerste onderhandelaar bij Philips. Hij neemt daarmee de taken over van Joke Hubert die onlangs is beëdigd als wethouder te Deurne.
Ron van Baden werkt sinds oktober 2000 bij FNV Bondgenoten. In de afgelopen jaren is hij verantwoordelijk geweest binnen FNV Bondgenoten voor de sector Openbaar Vervoer, en dan met name het Streekvervoer en de HTM. Een sector die pas sinds 2001 te maken heeft met marktwerking. Voordat Ron van Baden bij FNV Bondgenoten in dienst trad was hij werkzaam bij SOMO (Stichting Onderzoek Multinationale Ondernemingen).
Het takenpakket van Ron van Baden zal meer omvatten dan Philips allleen. Ook bij ASML, Siemens en Océ zal hij als vakbondsbestuurder aan de slag gaan. De taken bij Philips zijn overigens verdeeld over een aantal collega’s. Zo concentreert collega Ron Peters zich vooral op Philips Lighting en collega Ingrid van Nieuwkuijk zich vooral op de Philips-vestigingen in het noorden van het land.

Trefwoorden: Belangenorganisatie, Hrm

Contact Fnv Bondgenoten

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share