Foto Puzzel Shop

Door: Fotopuzzel Shop  16-02-2008
Trefwoorden: Cadeau, Kado, Fotopuzzel

Fotopuzzel 1000: de best verkochte
Blijkbaar houdt Nederland van moeilijke puzzels. Onze best verkochte fotopuzzel heeft namelijk maar liefst 1000 puzzelstukjes. Bent u ook een doorzetter? Bestel dan snel deze populaire fotopuzzel.

Hoge Kwaliteit
Op het moment dat wij een fotopuzzel maken doen we dat met 110% inzet. Daarmee bedoelen we dat we alleen topmaterialen en apparatuur gebruiken, zoals printers met zeer hoge resolutie. Direct de reden dat een fotopuzzel van Fotopuzzelshop heldere kleuren, een diep contrast en een satijnachtige glans heeft.

Aanlevering Van Uw Digitale Foto
Wilt u een fotopuzzel bestellen, houd er rekening mee dat uw digitale foto een bestandsgrootte van minimaal 500 KB moet hebben. Alleen dan komen wij tot een mooi resultaat. U kunt makkelijk controleren of uw foto geschikt is voor een fotopuzzel. U hoeft alleen met de rechtermuisknop op het fotobestand te klikken en vervolgens op 'Eigenschappen'. Daar ziet u de bestandsgrootte.

Misschien heeft u wel een foto op een website gezien die u wilt laten verwerken tot fotopuzzel. Helaas is de bestandsgrootte van deze foto's te laag om te verwerken tot een fotopuzzel. Wilt u de foto toch gebruiken? Vraag dan aan de websitebeheerder of hij u de originele foto mailt. Alleen dan kunnen wij er een fotopuzzel van maken.

Doe de Fotocheck
Als u niet zeker weet of wij van uw foto een fotopuzzel kunnen maken, doe dan de fotocheck. Stuur uw foto naar fotocheck@fotopuzzelshop.nl. Geef hierbij aan welke fotopuzzel (hoeveel stukjes) u zou willen bestellen. U krijgt van ons een passend advies. Vrijblijvend uiteraard.

Technische Gegevens Fotopuzzel 1000
Afmetingen / verhoudingen:
47 x 71 cm / 2:3

Aantal puzzelstukjes:
40 horizontaal, 26 verticaal (1040 puzzelstukjes in totaal)

Afmetingen bewaarbox (Large box):
30 x 20 x 5 cm, voorzien van uw eigen foto op de boven- en zijkanten; uniek in Nederland.

Trefwoorden: Bedrukken Puzzel, Cadeau, Foto Kado, Foto Puzzel, Foto Puzzle, Fotopuzzel, Fotopuzzle, Kado, Printen Puzzel, Puzzel Cadeau, Puzzel Kado, Puzzel Maken, Puzzel Winkel, Puzzelen,