Franken Financieel Adviesbureau

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oudwijkerlaan 47 , 3581 TB Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Franken Financieel Adviesbureau

Tijdens persoonlijke hypotheekgesprekken krijgt u alle ins en outs over hypotheken te horen die voor u van belang zijn. Het eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Tegenwoordig wordt de nadruk teveel gelegd op de kosten, terwijl uw opbrengsten veel belangrijker kunnen zijn. U moet dus kijken wat levert het mij per saldo op, nu en in de toekomst. Dit doet de bank namelijk ook.

Banken zullen lage advieskosten bij u in rekening brengen als u zelf de hypotheek gaat regelen. Zij verdienen nauwelijks iets aan deze advieskosten, waarschijnlijk maken ze hier zelfs verlies op. U kunt het zien als lokkertje omdat de bank de komende jaren veel aan u gaat verdienen op de rentemarge.

Nu kan het lijken dat de vergoeding die u moet gaan betalen aan het intermediair, in vergelijking met wat u betaalt aan de bank, hoog is. Indien u echter via het intermediair bijvoorbeeld gedurende 10 jaar, 0,2% lagere rente krijgt aangeboden, dan scheelt dit u € 6.000 gedurende de eerste 10 jaar bij een hypotheek van € 300.000. Is het renteverschil 0,3% dan is dit € 9.000. Het intermediair verdient zich op deze wijze terug en u krijgt een onafhankelijk gedegen advies tegen een zo scherp mogelijke prijs.
Bereikbaarheid, service en optimale dienstverlening zijn daarnaast punten die u van mij kunt verwachten. De ervaring van veel klanten is dat de banken dit nog al eens laten liggen.

Bij het afsluiten van een hypotheek betaalt u advies- en afhandelingskosten aan de bank. Aangezien Michiel Franken de bank veel werk uit handen neemt, hoeft u deze kosten niet te betalen aan de bank. In de hypotheekofferte komt 0% te staan. In plaats daarvan betaalt u aan Franken Financieel Adviesbureau 1% van de hypotheeksom (minimaal € 2.500 en maximaal € 4.000).

Door deze transparante manier van werken krijgt u van mij een onafhankelijk hypotheekadvies waarbij we de hypotheek bij die bank gaan onderbrengen die het beste bij uw situatie past.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Mortgage Brokers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Utrecht

Is Franken Financieel Adviesbureau in Oudwijkerlaan 47, Utrecht Utrecht 3581 TB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Hypotheekadvies diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Hypotheekadvies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3581 TB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815154]