Green in Blue MS Oostzee

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Amsterdamsestraatweg 83 bs , 3513 AB Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Green in Blue MS Oostzee


green in blue

Green in Blue is een muziek productie bedrijf rond Componist, tekstdichter, multi-instrumentalist en vocalist John Groenen. Het is een mobiele varende groene geluidsstudio op een Coaster uit 1908.

Naast het opnemen van Alternatieve Rock, Big Bands, Jazz en Pop produceert Green in Blue muziek bij documentaires, sources voor speelfilms en Voice overs voor uw promo clips maar muziekcomposities op bestelling zijn ook mogelijk. Naast arrangementen, studiotechniek en productie kan er geput worden uit een grote groep muzikanten en instrumentalisten.

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Recording Studio

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Green in Blue MS Oostzee in Amsterdamsestraatweg 83 bs, Utrecht Utrecht 3513 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3513 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824136]