Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten (GVK)

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wolter Heukelslaan 74 , 3581 SV Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten (GVK)

Al bijna 70 jaar met recht een goede partner

Bent u op zoek naar vakkundig advies en daadkrachtige juridische ondersteuning? Wij zijn u graag van dienst. Bij Gresnigt & Van Kippersluis staan we al bijna 70 jaar bekend om onze betrokkenheid en prima resultaten op uiteenlopende rechtsgebieden. In onze vier vestigingen werken wij in totaal met 18 advocaten, waardoor er altijd een specialist tot uw beschikking staat. Iemand die thuis is in de kwestie waar u mee zit en die u kundig van advies kan voorzien. Een advocaat van GVK gaat voor een persoonlijke benadering in combinatie met een gedegen juridische kennis en een praktische inslag. Of u nu hulp of ondersteuning nodig heeft in het ondernemingsrecht, het strafrecht, het familierecht of een ander rechtsgebied. Een advocaat van Gresnigt & Van Kippersluis beschikt niet alleen over een schat aan ervaring en een grondige kennis van de wet, maar staat ook met beide benen in de maatschappelijke realiteit. Wij lossen een probleem graag voor u op, tegen een betaalbaar tarief.

Belt u ons gerust om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek. Dan kijken wij hoe we u van dienst kunnen zijn. Met een advocaat bij u in de buurt: in Utrecht, IJsselstein, Woerden of Zwolle.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten (GVK) in Wolter Heukelslaan 74, Utrecht Utrecht 3581 SV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3581 SV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825736]