Haptotherapie en Zwangerschapsbegeleiding Maaike Plomp

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Da Costakade 62 , 3521 VV Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Haptotherapie en Zwangerschapsbegeleiding Maaike Plomp

Het is de intentie van de haptotherapeut om de cliënt te helpen het gevoelscontact met zichzelf en zijn omgeving te herstellen. de haptotherapeut volgt en gidst zijn cliënt in dit proces.

Ons licham is een groot geheugendepot voor alles wat wij ooit ervaren hebben. en alles wat in dat depot zit heeft invloed op ons welbevinden en ons functioneren.

Belangrijk is dat de cliënt eerst bewustzijn ontwikkelt van wat er in zijn binnenste, zijn voelen gebeurt. zo kan hij ontdekken wanneer hij zich opent en op welke momenten hij zich afsluit van zijn voelen.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di
-
Wo, Za - Zo
Gesloten
Vr
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Haptotherapie en Zwangerschapsbegeleiding Maaike Plomp in Da Costakade 62, Utrecht Utrecht 3521 VV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3521 VV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827047]