Het Huis Utrecht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Boorstraat 107 , 3513 SE Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Het Huis Utrecht

Het Huis Utrecht is een huis voor makers en nieuwe ideeën, het centrum van de podiumkunsten in Utrecht. Het biedt (theater)makers en andere creatieven een plek en begeleidt hen in de ontwikkeling van hun plannen. Bovendien geeft het initiatieven een podium voor presentatie.

Het Huis Utrecht is een culturele onderneming die een belangrijk deel van de inkomsten werft door verhuur van ruimtes van het pand aan de Boorstraat - een tot theater omgebouwd schoolgebouw in een zijstraat van de Amsterdamsestraatweg -, maar ook door verhuur van expertise van medewerkers.

Het Huis Utrecht ontplooit zelf ook culturele activiteiten en gaat relaties aan met de creatieve industrie, het bedrijfsleven en de buurt. Zo is de organisatie de culturele gesprekspartner voor het eerste gedeelte van de Amsterdamsestraatweg, Vanuit die rol ontwikkelde Het Huis een aantal initiatieven zoals het project ‘Hotspot ASW’, waarin kunstenaars wordt gevraagd om werk te ontwikkelen vanuit en met de omgeving en bewoners.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/HetHuisUtrecht/
Twitter: https://twitter.com/hethuisutrecht

Categorieën: Music Venues

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Het Huis Utrecht in Boorstraat 107, Utrecht Utrecht 3513 SE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Theater diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Theater per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3513 SE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3715090]