Investeren in internationaal vastgoed een veilige belegging voor de toekomst.

Investeren in internationaal vastgoed een veilige belegging voor de toekomst. van Homes International

Door: Homes International  07-07-2007
Trefwoorden: Makelaars, Makelaar, Tweede Woning

Doordat iedereen vastgoed mag verkopen, zijn er veel "eendagsvliegen" op de markt, aldus Frank de Jong van Homes International. Hij is verantwoordelijk voor de marketing binnen deze groeiende organsatie. "Wij zijn nog geen 3 maanden actief en kunnen het werk nauwelijks aan". Voor mensen die spelen met de gedachte om een (tweede) woning in het buitenland te kopen, staat vaak een gebrek aan vertrouwen in de weg. Het gaat immers vaak om een "pensioen investering" of om enkel van de genieten. Dagelijks ontvangen wij veel zoekprofielen via onze website waarvoor wij op zoek gaan. Door het zoekprofiel te presenteren aan één van de partner makelaars staat de koper centraal en niet de verkoper.

Onbekendheid met onder andere de cultuur, wetgeving, taal en makelaars. De keuze van een makelaar is van cruciaal belang ! Een gerenommeerde makelaar is een expert die u begeleidt en adviseert tijdens en zelfs na het koopproces. Onze service kost u niets!

Hoe kunt u gebruik maken van onze service ?
- door in “uw zoekprofiel” uw woonwensen kenbaar te maken op onze website.
- door te reageren op een specifieke woning uit ons online aanbod (niet het totale aanbod)

Met onze service helpen wij u een eerste stap te zetten op weg naar uw (tweede) woning in het land van uw keuze. Veel succes met de zoektocht naar uw droomwoning !

Trefwoorden: Investeren In Vastgoed, Makelaar, Makelaars, Tweede Woning, Woning In Italië, Woning In Spanje,

Contact Homes International

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share