Horizon Bicycles

Afdrukken

Is Horizon Bicycles incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oudegracht 65 , 3511AD Utrecht, Utrecht

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Horizon Bicycles

Horizon Bicycles is een waar toer- en reisfiets paradijs aan de oudegracht in Utrecht. We hebben een zeer uitgebreid assortiment met bekende merken zoals; Santos, Koga, iDworx en Gaastra. Maar ook minder bekende merken zoals Velotraum, Pilot en Salsa. Ook hebben we een speciale kinderhoek, waar we fietsen hebben van Frog en Kania, maar ook Thule kinderkarren. We hebben ook een specialistische werkplaats voor onderhoud en reparatie voor vakantiefietsen. Horizon organiseert ook lezingen en workshops. In de winkel ontbreken de accessoires natuurlijk niet, Horizon heeft alles in huis om u opweg te helpen en zorgeloos te laten genieten van de vakantie op de fiets.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Utrecht

Is Horizon Bicycles in Oudegracht 65, Utrecht Utrecht 3511AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer santos diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht santos per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3511AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813616]