Frank Buytendijk benoemd tot vice-president Corporate Strategy bij Hyperion

Door: Hyperion Software  04-04-2006
Trefwoorden: Personalia

RUEIL, FRANCE/UTRECHT, 4 april 2006 - Hyperion (Nasdaq: HYSL), wereldwijd marktleider op het gebied van Business Performance Managementsoftware, kondigde vandaag aan dat Frank Buytendijk is benoemd tot vice-president Corporate Strategy. Vanuit deze functie zal Buytendijk, vanuit Nederland, strategisch richting geven aan Hyperion wereldwijd. Hierbij zal de nadruk liggen op het behartigen van de unieke belangen en wensen van klanten uit Europa, het Midden Oosten en Afrika (EMEA).

"Frank is een enorme aanwinst voor Hyperion, en uiteraard voor onze klanten en partners binnen EMEA," zegt Alain Blanc, Vice President EMEA bij Hyperion. "Hij heeft veel kennis en inzicht over het gebied waar organisatiedoelstellingen en operationale issues elkaar kruisen. Met deze kennis helpt hij bedrijven om te kunnen veranderen in high performance organisaties."

Buytendijk, een gerespecteerde autoriteit op het gebied van Business Intelligence en Business Performance Management, zal de strategie en visie van Hyperion's Business Performance Management (BPM) helpen uitbouwen om tegemoet te komen aan de veranderende behoeftes van de EMEA-klanten.

"Frank is een van de meest creatieve thought leaders in BPM," aldus Howard Dresner, Chief Strategy Officer van Hyperion. "Hij is een waardevolle aanvulling binnen het strategisch team, dat Hyperion's wereldwijde strategie begeleidt en beïnvloedt om het succes van onze klanten op de beste manier te ondersteunen."

Buytendijk was voorheen werkzaam bij Gartner als vice-president Research en hoofd-analist op het gebied van Performance Management. Voorafgaand aan zijn tijd bij Gartner, bekleedde Buytendijk functies bij het Nederlandse adviesbureau VODW/Synergetics en gaf hij binnen Rabobank leiding aan de business intelligence development group. Daarvoor werkte hij als systeemontwerper.

"Ik heb altijd veel waardering voor Hyperion gehad en was zeer onder de indruk van hun management team", zegt Frank Buytendijk. "Het bedrijf heeft een uitstekende reputatie onder klanten en staat erom bekend dat ze waarmaken wat ze beloven. Ik zet mijn expertise graag in om de klanten van Hyperion te helpen hun business performance verder uit te bouwen."

Trefwoorden: Personalia

Contact Hyperion Software

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share