Hyperion in zee met Centre Consulting

Door: Hyperion Software  20-06-2006
Trefwoorden: Ict, It, Samenwerking

'Klanten profiteren van toegevoegde waarde samenwerking'

Santa Clara / Utrecht, 20 juni 2006 - Hyperion (Nasdaq: HYSL), wereldwijd marktleider op het gebied van Business Performance Managementsoftware, heeft deze maand een samenwerkingsovereenkomst gesloten met adviesbureau Centre Consulting, aangesloten bij BPM International. Als onderdeel van het BPM International network heeft Centre Consulting haar pakket van mogelijkheden flink uitgebreid om zo, onder meer, de Business Performance Management oplossingen van Hyperion te implementeren. De overeenkomst is een nieuwe stap in de eerdere samenwerking tussen beide partijen.

BPM International is Europa's enige geïntegreerde Business Performance Management consulting network. Binnen dit netwerk is Centre Consulting verantwoordelijk voor de Nederlandse markt. Centre Consulting adviseert met name multinationals die hun hoofdkantoor in Nederland hebben.

"We zijn erg blij met deze samenwerkingsovereenkomst met Centre Consulting," zegt Rob Kuis, Partner Sales Manager bij Hyperion. "Het netwerk BPM International, waar Centre Consulting deel van uit maakt, combineert internationale contacten en kennis van zaken met expertise van de lokale markten. Centre Consulting heeft zich bewezen op het gebied van corporate centre finance in verschillende implementatieprojecten. Het geeft ons nieuwe mogelijkheden op het internationale spectrum, aangezien we dankzij het internationale bereik van BPM International snel kunnen schakelen bij grote multinationals, zonder daarbij aan een regio of land gebonden te zijn."

"De combinatie van innovatieve oplossingen, uitmuntende technologie en uitgekiende partnerships leidt tot een grotere klanttevredenheid. De duurzame business alliance met Hyperion moet leiden tot een partnerschap met internationaal aanzien," zegt Karl de Vries, partner van Centre Consulting. "We kunnen hiermee elke klant een totaaloplossing geven. Deze overeenkomst is een nieuwe stap in de samenwerking met de marktleider op het gebied van Business Performance Management."

Trefwoorden: Crm, Ict, It, Samenwerking

Contact Hyperion Software

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share