IMKT: Nieuw bureau voor interim marketing- & communicatieprofessionals

Door: Imkt Interim Marketing  09-12-2008
Trefwoorden: Communicatie, Marketing, Detachering

Vandaag opent IMKT haar deuren, een nieuw bureau voor interim marketing- en communicatieprofessionals dat zich onderscheidt door het grote aantal garanties voor opdrachtgevers. Hiermee speelt het bedrijf in op de huidige roerige tijden op de arbeidsmarkt, maar ook op de behoefte van opdrachtgevers zekerheid te hebben dat zij de juiste professional inhuren.


Gegarandeerd snel de juiste tijdelijke kracht
Edgar Wesseling van IMKT: “Iedere marketingmanager krijgt vroeg of laat te maken met onderbezetting. Interim medewerkers bieden dan een goede oplossing, omdat zij snel ingewerkt zijn. Wij bieden bovendien binnen 3 dagen gegarandeerd keuze uit minimaal 2 kandidaten op HBO/universitair niveau die minstens 5 jaar commerciële ervaring hebben. Bevalt de kandidaat onverhoopt niet, dan is de opdrachtgever door onze tevredenheidgarantie geen bemiddelingskosten verschuldigd. Door iedere 6 weken een voortgangsgesprek te houden, garanderen we daarnaast dat opdrachtgevers tevreden blijven.”

Toegang tot meer dan 800 professionals

IMKT heeft een netwerk van ruim 800 interim professionals. Hierdoor kan het bedrijf een breed aantal commerciële functies tijdelijk invullen. Van marketingmanager of DM-marketeer tot projectmanager of communicatieadviseur. Edgar Wesseling: “Onze kandidaten zijn ervaren interim professionals en weten wat er van ze wordt verwacht. Hierdoor is de juiste match snel gemaakt.” Meer informatie, ook voor kandidaten die door IMKT geplaatst willen worden, is te vinden op www.imkt.nl.

Trefwoorden: Bureau, Communicatie, Detachering, Interim, Interimmarketing, Manager, Marketing, Professionals, Tijdelijk

Contact Imkt Interim Marketing

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share