Indiaas Spec Rest Namaskar

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vredenburg 38 , 3511 BD Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Indiaas Spec Rest Namaskar

In de westerse wereld staat de Indiase keuken bekend om haar "curry's".

Daarbij denken we dan al gauw aan het ons bekende kerriepoeder en veronderstellen dat daarmee veel gerechten in India gekruid worden en er hun smaak, geur en karakter voor een groot deel aan ontlenen. deze redenering gaat niet op. Kerriepoeder, zoals wij dat kennen, wordt in India niet gebruikt. In India maakt men zelf veel kruidenmengsels en die verschillen van streek tot streek en van gerecht tot gerecht. De kunst om kruiden en specerijen te mengen, waarop de Indiase keuken berust, is enkele eeuwen oud. Even oud zijn de strenge bereidingsvoorschriften die variëren naar gelang het klimaat, de produkten van een bepaalde streek, godsdienstige en volkenkundige achtergronden.

Daardoor vertonen de keuken van India en die van Pakistan grote overeenkomsten en grote verschillen. Daarbij spelen verscheidene factoren een rol. Bepaalde ingrediënten zijn in de ene streek wel bekend en in de andere niet, doordat ze er niet verbouwd worden of doordat men ze niet wenst te eten. Zo eten Mohammedanen geen varkensvlees, laten de Hindoes het rundvlees staan en zullen Boeddhisten alles wat leeft willen sparen. Heel veel inwoners van India leven strikt vegetarisch en daardoor heeft zich in bepaalde streken een kookkunst kunnen ontwikkelen waarvoor vegetariërs in de westerse wereld veel belangstelling tonen.

Openingstijden

Ma, Wo - Zo
-
Di
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Indiaas Spec Rest Namaskar in Vredenburg 38, Utrecht Utrecht 3511 BD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3511 BD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3744363]