Indigo gezond werken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kaap Hoorndreef 26 , 3563 AT Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Indigo gezond werken

Wanneer u last heeft van mentale of psychische klachten op en rond het werk kan Indigo Gezond Werken u helpen. In de regio Utrecht zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van mensen met werkgerelateerde klachten. Onze doelstelling is dat u gezond aan het werk blijft òf weer gezond aan het werk gaat. Met onze begeleidingen dragen wij bij aan een passende werkhervatting / re-integratie, het voorkomen van arbeidsongeschiktheid en beter functioneren in werk en privé.

Er zijn verschillende trajecten mogelijk, variërend van kortdurend tot intensief en van individuele behandeling (zoals cognitieve gedragstherapie en EMDR) tot groepsbehandeling

Na een intake wordt bepaald welke aanpak het meest geschikt voor u is. In sommige gevallen wordt psychologisch onderzoek en/of psychiatrisch onderzoek geadviseerd.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

13-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Mental Health Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Indigo gezond werken in Kaap Hoorndreef 26, Utrecht Utrecht 3563 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3563 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825972]