20.000 gratis felicitatiekaarten voor pasgeboren Prinses

Door: Kaartje2go  11-04-2007
Trefwoorden: Gratis, Oranje, Sturen

Prins Willem Alexander en Prinses Máxima worden na de geboorte van hun derde dochter bedolven onder de felicitatiekaarten. Op de website www.kaartje2go.nl kunnen 20.000 Nederlanders vanaf vandaag gratis een écht felicitatiekaartje maken en versturen naar de gelukkige ouders.

Met dit initiatief wil Kaartje2go de geboorte van het achtste kleinkind van Koningin Beatrix een extra feestelijk tintje geven. Foppe Strikwerda van Kaartje2go: “Het idee voor deze actie is ontstaan toen we een aantal van onze klanten vroegen aan wie ze het liefst een kaartje zouden willen sturen. Wij vinden dat de geboorte van een nieuwe telg van ons koningshuis écht gevierd moet worden. Het liefst met zo veel mogelijk leuke kaartjes!” Kaartje2go verwacht uiteindelijk zelfs méér dan 20.000 kaarten te drukken voor de jongste prinses van Oranje.

Via www.kaartje2go.nl kan iedereen eenvoudig een échte felicitatiekaart maken en aan de Prinselijke Familie versturen. Op de voorkant van de kaartjes kan een eigen foto of ingescande kindertekening worden geplaatst, met een leuk kader en een eigen tekst. Alle felicitatiekaarten worden in kleur gedrukt en - na een controle op eventuele aanstootgevende inhoud - door Kaartje2go aan de Prinselijke Familie aangeboden.

Trefwoorden: Felicitatiekaarten, Geboren, Gratis, Kaartje, Kaartje2go, Oranje, Sturen,