Kerstkaarten maken met kaartje2go.nl

Door: Kaartje2go  07-11-2007
Trefwoorden: Kerstkaarten, Kerstkaart, Zakelijke Kerstkaarten

UTRECHT – Ieder jaar worden er in Nederland meer dan 200 miljoen kerstkaarten verzonden. Voor iedereen die een origineel kerstkaartje zoekt is er nu een website waar je gemakkelijk je eigen kerstkaarten kunt maken van je digitale foto. De persoonlijke foto kerstkaarten van kerstkaarten.kaartje2go.nl zijn een onverwacht groot succes.

“Vooral onze kerstactie met superkortingen trekt veel bezoekers naar de website. De decembermaand is voor veel mensen een dure maand, dus het is mooi meegenomen als je een flinke korting kunt krijgen op je kerstkaarten.”, zegt Foppe Strikwerda van Kaartje2go.nl. “Wij maken het voor onze klanten zo leuk en eenvoudig mogelijk om zelf originele kerstkaarten te maken. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de kaarten in full colour worden gedrukt en verzonden per TNT post. Onze klanten kunnen met een speciale actiecode een korting krijgen van minimaal 10% en maximaal 100%. Het loopt dus storm! O ja, voor ik het vergeet… de kortingscode is: kerstactie-0913”

Gemak dient de mens
Strikwerda raakt niet uitgepraat over Kaartje2go. “Het principe is heel eenvoudig. Een leuke foto uploaden, tekstje erop zetten, een kerstkader kiezen of een tekstwolkje plaatsen, adresseren en klaar! En wij doen de kerstkaarten voor je op de post! Je kunt bij ons zelfs een excel-adressenbestand invoegen. Alle adressen worden keurig netjes automatisch op de kaarten gezet. Lekker makkelijk dus en je hoeft geen postzegels te plakken. Laat staan dat je ook nog eens in de kou naar de brievenbus moet, met Kaartje2go ben je van alle gemakken voorzien!”

Origineel
“Zelfgemaakte kerstkaarten zijn leuk voor de maker én de ontvanger. Met Kaartje2go.nl bieden we een service waarmee iedereen zijn eigen unieke kerstkaarten kan maken en versturen, en nog voordelig ook!” aldus Strikwerda.

Kerstkaarten maken doe je zó, bij Kaartje2go!
kerstkaarten.kaartje2go.nl

Actiecode is geldig tot en met 15 december 2007, alleen geldig voor kerstkaarten, maximaal 1 bestelling per persoon.

Trefwoorden: Foto Kerstkaart, Foto Kerstkaarten, Kaartje2go, Kerstkaart, Kerstkaarten, Kerstkaarten Bestellen, Kerstkaarten Maken, Zakelijke Kerstkaarten,