Verhuiskaarten maken met kaartje2go.nl

Door: Kaartje2go  21-03-2007
Trefwoorden: Ontwerpen, Online, Maken

“We dachten, als je verhuist dan wil je dat graag aan iedereen vertellen. Het liefst met een persoonlijk kaartje met een foto van je nieuwe woning erop”, zegt Foppe Strikwerda van www.kaartje2go.nl. “Wij maken het voor onze klanten zo leuk en eenvoudig mogelijk om zelf een origineel verhuiskaartje te ontwerpen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de kaarten worden gedrukt en razendsnel bezorgd. Voor 15:00 uur besteld is de volgende dag al geleverd. En dat werkt, want we hebben het enorm druk!”

Gemak dient de mens
Strikwerda raakt niet uitgepraat over kaartje2go. “Het principe is heel eenvoudig. Een foto van je nieuwe huis uploaden, tekstje erop zetten, een kader kiezen of een tekstwolkje plaatsen, adresseren en klaar! En wij doen ze voor je op de post! Je kunt bij ons zelfs een excel-adressenbestand invoegen. Alle adressen worden keurig netjes automatisch op de kaarten gezet. Lekker makkelijk dus!”

Origineel
“Een zelfgemaakte verhuiskaart is leuk voor de maker én de ontvanger. Met kaartje2go.nl bieden we een website waarmee iedereen zijn eigen unieke verhuiskaarten kan maken en versturen, en nog voordelig ook!” aldus Strikwerda.

Verhuiskaarten maken doe je zó, bij Kaartje2go!

Trefwoorden: Adreswijzigingen, Kaartje2go, Kaartje2go.nl, Maken, Online, Ontwerpen, Verhuisbericht, Verhuisberichten, Verhuisd, Verhuiskaart, Verhuiskaarten, Verhuiskaarten Maken, Verhuiskaartje, Verhuiskaartjes,