Kamerscherm.nl

Afdrukken

Is Kamerscherm.nl incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Postbus 13114 , 3507 LC Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Kamerscherm.nl

Kamerscherm.nl is het adres voor persoonlijke kamerschermen en roomdividers. Bij Kamerscherm.nl kunt u een kamerscherm op maat laten maken met daarop uw eigen bedrijfslogo of foto. Bijvoorbeeld handig als verrijdbare scheidingswand of om een ruimte op te delen.

De schermen van Kamerscherm.nl zijn gemaakt van een mooi buizenframe met daarin een strak gespannen doek gemaakt van pvc. Het doek is bedrukt met uw eigen logo, foto of opdruk. Het scherm kan worden geleverd op poten of op handige wielen zodat het scherm verrijdbaar is.

Kamerscherm.nl levert een goede en persoonlijke service. Als u dit wilt monteren wij het scherm bij u thuis of op kantoor.

De schermen zijn voor allerlei doeleinden te gebruiken. Zo worden ze in gezet als beursscherm om uw bedrijf op de beurs te presenteren. Maar ook zien we toepassingen om uw kantoor in te delen in verschillende werkplekken. Thuis is het handig om het als roomdivider te gebruiken een grote ruimte op te delen in kleinere ruimtes of als scheidngswand om die rommelige hoek te verbergen.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Utrecht

Is Kamerscherm.nl in Postbus 13114, Utrecht Utrecht 3507 LC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Scheidingswand diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Scheidingswand per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3507 LC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824570]