Kantoorvloerbedekking.nl: nieuw initiatief voor projecttapijt, linoleum en laminaat

Kantoorvloerbedekking.nl: nieuw initiatief voor projecttapijt, linoleum en laminaat van Kantoorvloerbedekking.nl

Door: Kantoorvloerbedekking.nl  02-02-2007
Trefwoorden: Laminaat, Tapijt, Vloerbedekking

Een half jaar na de live-gang van www.DesignSchuifdeuren.nl, lanceert Internetbureau Presenter een nieuwe verkoopsite: www.KantoorVloerbedekking.nl. Deze website richt zich op de verkoop van projecttapijt, linoleum en laminaat voor bedrijven, kantoren en andere projectmatige doeleinden. Het bijzondere aan dit initiatief is dat Presenter een partnership aangaat één van haar klanten.

Door op deze manier te werken, wordt de kennis en kunde van beide partijen optimaal benut. Presenter is verantwoordelijk voor het succesvol opzetten van de website en de bijbehorende promotie, Van Wijngaarden Projectinrichting uit Montfoort is leverancier van de vloerbedekking en verantwoordelijk voor het opvolgen van de leads.

De omzetstijging door de toename van het aantal klanten via internet, is bij dit soort initiatieven vaak veel groter dan de investering in de website. Een goede oplossing voor elke organisatie die succesvol via internet producten wil verkopen. De eerste aanvragen via de website zijn inmiddels ontvangen en de eerste klantbezoeken gepland.

Voor meer informatie zie www.KantoorVloerbedekking.nl of www.Presenter.nl.

Trefwoorden: Kantoortapijt, Kantoorvloerbedekking, Laminaat, Marmoleum, Projecttapijt, Projectvloerbedekking, Tapijt, Vloerbedekking

Contact Kantoorvloerbedekking.nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share