Kinderparadijs Jansen & Jansen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pauwoogvlinder 68 , 3544 DB Utrecht, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Kinderparadijs Jansen & Jansen

Na jaren als verpleegkundige te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe uitdaging en opende het eerste kinderdagverblijf binnen Utrecht met de mogelijkheid tot 24 uurs opvang. Inmiddels hebben wij drie kinderdagverblijf locaties met alleen horizontale groepen en drie Buitenschoolse opvang locaties. Nu doe ik het niet meer alleen maar ben ik samen met mijn man Patrick van Rooijen eigenaar van Kinderparadijs Jansen & Jansen.Samen met twee assistentes Sabine en Eva en ons enthousiaste en ervaren team is het mogelijk de kwaliteit en persoonlijkheid te borgen.

Wij streven er bij Kinderparadijs Jansen & Jansen naar de ontwikkeling van het kind optimaal te stimuleren en de kinderen te begeleiden naar een zo’n groot mogelijke mate van zelfstandigheid. De doelstelling op ons kinderdagverblijf is om een betrouwbare, sfeervolle, rustige en gezellige opvang te bieden, waar de kinderen met plezier naar toe gaan en waar de ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten.

Inmiddels hebben wij drie kinderdagverblijf locaties met alleen horizontale groepen.
Jansens Huis KDV
Jansens Park KDV
Jansens Vlinder KDV en BSO

En drie Buitenschoolse opvang locaties
Jansens Apenkooi BSO
Jansens Sidonia BSO
Jansen Sidonia BSO

Nu doe ik het niet meer alleen maar ben ik samen met mijn man Patrick van Rooijen eigenaar van Kinderparadijs Jansen & Jansen.

De huiselijkheid, de persoonlijkheid en de sfeer is niet veranderd. Samen met onze twee assistentes Sabine en Eva en ons enthousiaste en ervaren team is het mogelijk de kwaliteit en persoonlijkheid te borgen.

Op ons kinderdagverblijf vinden wij het leuk om net iets extra’s te doen. Ieder kwartaal brengt iedere locatie de fabeltjeskrant uit.
Op ons kinderdagverblijf krijgen wij twee keer 8 sessies per jaar bezoek van Memo, zij laten onze kinderen kennismaken met verschillende muziek instrumenten. Ook laten wij de kinderen vanaf twee jaar kennismaken met peuterdans. Ieder jaar bezoekt een fotograaf ons kinderdagverblijf.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kinderparadijs Jansen & Jansen in Pauwoogvlinder 68, Utrecht Utrecht 3544 DB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3544 DB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818558]