Gasten "beleven" het Waards Rund

Door: Kraan Vlees-service  29-06-2007
Trefwoorden: Waards Rund

Gasten ‘beleven’ het Waards Rund Proeverij gunt een blik in de keuken en de stal Op dinsdag 26 juni werden ruim honderd gasten welkom geheten in de stal van het Waards Rund. Om aan den lijve te ondervinden hoe de prachtige smaak en structuur van dit unieke vlees tot stand komt, werd de genodigden een blik in de stal gegund. En daarna in de keuken, met een smaakvolle proeverij van gerechten waarin verschillende vleessoorten het Waards Rund waren verwerkt. Je moet het beleven De locatie van veevleesbedrijf Karel de Bruyn (runderspecialist) was heel bewust gekozen als décor voor de proeverij. Gert Kraan: “We brengen het Waards Rund op de markt, omdat het inspeelt op de behoefte van de kritische consument die topkwaliteit verwacht. Daarom hebben we onze klanten – restaurateurs en chefkoks – naar de stal gehaald. Want dan beleef je het Waards Rund. Zo kunnen zij het verhaal van het Waards Rund weer op hun gasten overbrengen.” Uniek en exclusief Het Waards Rund is uniek. Het runderras van de ‘Blauwe Belzen’ wordt een uitgebalanceerd menu voorgeschoteld van en biologisch producten zoals soja, vezels, verse maïs, bierbostel, suikerbieten, aardappelvezels, hooi, stro en biologische kruiden. De dieren verblijven in een uitermate rustige omgeving en worden twee maal per week geborsteld. Deze aanpak zorgt voor een hoogwaardig eindproduct. Het welbevinden van de dieren resulteert in prachtig smaakvol vlees, dat exclusief wordt geleverd door Kraan Vlees-service in Utrecht. Meer informatie: Kraan Vlees-service, Monique Haring T 030 – 2871544 M [email protected]

Trefwoorden: Waards Rund

Contact Kraan Vlees-service

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share