Kratom

Kratom van Kraatje.nl

Door: Kraatje.nl  08-12-2012
Trefwoorden: Kratom, beste kratom, goedkope kratom,

De beste Kratom voor de beste prijs koopt u bij Kraatje.nl

 

Er zijn eigenlijk maar twee soorten Kratom (van de Mitragyne Speciosa boom), de rode en de witte. De bomen groeien voornamelijk in zuidoost Azië. De effecten zijn sterk afhankelijk van het Alkaloïde gehalte van de bladeren. De kwaliteit wordt bepaald door de regio, leeftijd, oogstmethode en de manier van verwerken .

Onze Kratoms komen van een leverancier die de juiste (voornamelijk oude) plantages heeft en de juiste technieken gebruikt voor het oogsten, verwerken en testen van de uiteindelijke productie.

We voeren ook maar een paar soorten Kratom, want er zijn er gewoonweg niet veel meer ! Er zijn de meeste uitlopende en wilde benaming in de omloop met de meest uiteenlopende beloofde effecten om u te doen geloven dat het iets speciaals is. Wij verkopen uitsluitend goede Kratom met simpele benamingen die de kleur en de oogst regio aangeven (behalve dan de Rode Thai want die komt niet uit Thailand).

Alle soorten bomen groeien in diverse regio’s (Thai Kratom komt bijvoorbeeld niet uit Thailand, in Thailand zijn de bomen verboden sinds 1943!). Op Bali staat zelfs geen enkele Kratom boom !

Kwaliteit wordt bepaald door de regio (hoe zuidelijker hoe beter), de soort boom (rode ader of witte ader in het blad), de leeftijd (hoe ouder hoe meer Alkaloïde) en het belangrijkste het tijdstip, de technieken en de verwerking van de oogst. Hierdoor ontstaat een hoge en vooral constante kwaliteit Kratom poeder.

U kunt dit ook zien aan de donkere kleur en fijne structuur van onze poeders. Hoe donkerder hoe ouder namelijk de bomen zijn en hoe fijner het poeder is des te makkelijker het oplost en wordt opgenomen.

Trefwoorden: beste kratom, goedkope kratom, Kratom, kratom bestellen, kratom kopen,

Andere producten en diensten van Kraatje.nl

White Sumatra Kratom van Kraatje.nl thumbnail
08-12-2012

White Sumatra Kratom

Witte Kartoms geven een meer oppeppend gevoel dan de rode Kartoms. Zo heeft ook deze Kratom (White Sumatra) een


08-12-2012

Green Malay Kratom

Deze uitstekende en zeldzame Kratom komt alleen voor op het schiereiland Malakka en komt diep uit de jungle van


08-12-2012

Red Thai Kratom

De bekende rode Thai Kratom (Red Thai), van oude Thaise Kratom bomen. Een zeer goede Kratom die door een