KSU-Katholieke Scholenstichting Utrecht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kaap Hoorndreef 46 A , 3563 AV Utrecht, Utrecht

E-mail

Over KSU-Katholieke Scholenstichting Utrecht

De Katholieke Scholenstichting Utrecht (KSU) is een professionele organisatie voor primair onderwijs. Ruim 675 medewerkers verzorgen direct of indirect het onderwijs aan meer dan 6200 basisschoolkinderen.
De KSU bestuurt en beheert in de stad Utrecht 24 scholen (19 brinnummers) verdeeld over 32 locaties.
De katholieke identiteit, de kernwaarden en de kernkwaliteiten vormen samen de KSU.

De katholieke identiteit is de bron van waaruit dagelijks op school gewerkt wordt. Het is de kern van dat wat de KSU tot een katholieke organisatie maakt. De kaders daarvoor zijn verwoord in een Canon. Respect en begrip voor elkaar staat daarbij voorop. Kinderen hebben recht op een veilige en inspirerende omgeving. Een plek waar zij kunnen leren en hun talenten kunnen ontwikkelen: een schoolklimaat waarin kinderen van diverse nationaliteiten, met verschillende achtergronden en levensbeschouwingen zich geborgen weten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/KSUUtrecht

Categorieën: Elementary School

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is KSU-Katholieke Scholenstichting Utrecht in Kaap Hoorndreef 46 A, Utrecht Utrecht 3563 AV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3563 AV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818898]