Lister

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Furkaplateau 15 , 3524 ZH Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Lister

Lister werkt met gespecialiseerde begeleiders en ervaringsdeskundigen voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen en verslavingsproblemen. De cliënt gaat samen met hen op zoek naar mogelijkheden om een betekenisvol leven op te bouwen en naar vermogen deel te nemen aan de maatschappij. Dit is altijd maatwerk. Dat gebeurt in nauwe samenwerking met naastbetrokkenen, verwijzers, organisaties voor arbeidsre-integratie, zorgaanbieders, buurtorganisaties, -bewoners en vrijwilligers. In die samenwerking is het tot stand brengen van een (informeel) steunsysteem voor de individuele cliënt een belangrijk begeleidingsdoel. Want Lister stelt zich ten doel zichzelf, in relatie tot de cliënt, uiteindelijk overbodig te maken.

Lister begeleidt bij wonen, dagbesteding, financiën & administratie, sociale contacten, gezondheid, zingeving en opvoeding. Door samenwerking met andere organisaties binnen en buiten de zorg hebben we een breed scala aan mogelijkheden voor activering en (vrijwilligers)werk.Er is altijd een nauwe samenwerking met behandelaars, want wij behandelen niet. Lister ondersteunt cliënten op passende wijze bij het juist gebruiken van hun medicatie.

Lister is actief in de gemeenten Utrecht, Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen en Lopik. Vanaf januari 2015 wordt de zorg van Lister gefinancierd vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Met vragen over de zorgverlening van Lister of vragen over het aanvragen van zorg kunt u terecht bij de afdeling Zorg & Expertise, team Voordeur van Lister. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 13.00 uur.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/listernieuwsnl

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Lister in Furkaplateau 15, Utrecht Utrecht 3524 ZH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3524 ZH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3785819]