Logopediepraktijk Vleuterweide/Het Zand Saskia Veltkamp

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vogelvlinderweg 56 , 3544 NJ Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Logopediepraktijk Vleuterweide/Het Zand Saskia Veltkamp


Logopediepraktijk Vleuterweide / het Zand

is gevestigd in Leidsche Rijn Utrecht. Het is een all-round logopediepraktijk in de kinderrijke wijk Vleuterweide en Het Zand. Kinderen en volwassenen kunnen in de praktijk terecht voor alle problemen op het gebied van de communicatie.

Ons team bestaat uit 3 logopedisten, die allen ingeschreven staan in het kwaliteitsregister paramedici. We zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van stoornissen op het gebied van taal, spraak, stem, adem, gehoor en slikken.

De praktijk is op beide locaties gevestigd in een jong en dynamisch multidisciplinair gezondheidscentrum, zorgpoort Leidsche Rijn en Gezondheidscentrum Het Zand.

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag en heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst. Ook zijn we aangesloten bij de Nederlandse vereniging voor Logopedie en Foniatrie te Woerden.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Logopediepraktijk Vleuterweide/Het Zand Saskia Veltkamp in Vogelvlinderweg 56, Utrecht Utrecht 3544 NJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3544 NJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825657]