Max Studiepartner

Afdrukken

Is Max Studiepartner incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Biltstraat 192 , 3572 BR Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Max Studiepartner

Max begeleidt kinderen van Cito tot bul. Naast het regulier onderwijs bieden wij basisscholieren, middelbare scholieren en studenten ondersteuning om ‘’alles er uit te laten halen wat er in zit’’. Selectie voor studieniveau en –richting vindt al op diverse momenten in de studieloopbaan plaats. (Preventieve) studiebegeleiding kan dan ook van meerwaarde zijn. Max Studiepartner biedt intensieve hulp ter ondersteuning van basisschoolleerlingen (groep 3 tot en met 8), middelbare scholieren en studenten voor elk type onderwijs. Via bijvoorbeeld Cito-begeleiding, huiswerkbegeleiding, bijles, examenbegeleiding en individuele coaching worden de vaardigheden en het zelfvertrouwen van de leerlingen en studenten verbeterd.

Max [email protected] - Max [email protected], studiecoaching op het sportcomplex voor de sporttraining.. [email protected] - Max [email protected], betere studie resultaten bij leerproblemen op school.. Max Studenticoach - Studenticoach, het juiste onderwijsprogramma voor verschillende studierichtingen.. Max Test en Advies - Studievaardigheden, persoonlijkheid, interesses en motivatie in kaart gebracht

Kaart

Producten en diensten

Huiswerkbegeleiding

05-04-2016

Max Studiepartner - De meest deskundige en leukste Huiswerkbegeleiding van Utrecht en omgeving.Is Max Studiepartner in Biltstraat 192, Utrecht Utrecht 3572 BR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3572 BR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3747204]