cursus BCM en workshops Effectief zoeken op het Internet

cursus BCM en workshops Effectief zoeken op het Internet van Media Plaza

Door: Media Plaza  11-02-2008
Trefwoorden: Internet, Workshop, Cursus

Cursus Business Continuity Management
Voorbereiding op het adequaat reageren tijdens een crisissituatie maakt overleven zonder grote schade makkelijker. Het verzinnen van juiste oplossingen tijdens een ramp, gaat meestal niet zo goed. Als er vooraf oplossingen bepaald zijn, is de kans op overleven gegarandeerd groter. Business Continuity Management is de discipline die hiervoor zorgt. De cursus Business Continuity Management op donderdag 20 maart leert men wat er gebeurt tijdens een crisis en hoe een organisatie hierop kan inspelen. Kijk voor meer informatie op www.mediaplaza.nl/event/bcm.

Workshops Effectief zoeken op het Internet
Het internet groeit met de dag en het wordt steeds lastiger om relevante informatie te vinden. Veel mensen kennen Google, maar kennen niet de juiste methodes om het maximale uit deze search engine te halen. Op woensdag 16 april in de ochtend vindt een basis workshop over zoeken op Internet plaats. In de middag vindt een tweede workshop over effectief zoeken op Internet plaats, namelijk de workshop voor gevorderden. Op donderdag 24 april vindt een derde workshop plaats rondom dit thema, namelijk Wet Bescherming Persoonsgegevens in de praktijk. Kijk voor meer informatie op www.mediaplaza.nl/event/speuren.

Trefwoorden: Bcm, Business Continuity Management, Cursus, Effectief Zoeken, Internet, Media Plaza, Wet Bescherming Persoonsgegevens, Workshop,