Internationale zwaargewichten op seminar Open Communication bij Media Plaza

Internationale zwaargewichten op seminar Open Communication bij Media Plaza van Media Plaza

Door: Media Plaza  28-01-2008
Trefwoorden: Trainingen, Voip, Seminar

Olle E. Johansson wordt binnen het vakgebied gezien als Asterisk en SIP goeroe. Naast zijn werk als SIP/VoIP consultant en Open Source Developer geeft hij vele trainingen in o.a. Asterisk, networking, IP, IP security, LDAP en XML. Patrik Fältström stond aan de wieg van DNS en is een van de grondleggers van het ENUM protocol.

Naast de keynotes vinden parallelsessies plaats waarbij kernwoorden als infrastructuur, mobility en best practices van toepassing zijn. Denk u hierbij aan onderwerpen als Asterisk, VOIP, Freeswitch, Mobiele platformen (Google Android, OpenWengo, OpenMoko) en de vraag wat Amsterdam doet met Open Communicatie toepassingen

Het seminar wordt in samenwerking met OSOSS en Tripple-o georganiseerd en kan gezien worden als de opvolger van het VOIP seminar van afgelopen jaar.

Asterisk trainingen
Olle E. Johansson verzorgt naast zijn presentatie op het seminar ook twee trainingen.
Op woensdag 20 februari geeft hij een beginnerscursus Asterisk waar hij in één dag de do's en don'ts uitlegt en de cursisten zelf een Asterisk setup laat installeren. Op vrijdag 22 februari geeft hij een gevorderde SIP training waar de grenzen van SIP-integratie worden opgezocht.

Meer info:
www.mediaplaza.nl/seminar/opencommunication  
www.edvina.net  
www.open.amsterdam.nl  

Trefwoorden: Asterisk, Freeswitch, Ip-communicatie, Mobiele Platformen, Open.amsterdam, Openmoko, Openwengo, Seminar, Trainingen, Voip,