Assessments

Door: Meijer Consulting Group  30-01-2012
Trefwoorden: Organisatie Advies, Assessments

Assessments voor professionals en bestuurders

De vragen die wij beantwoorden zijn heel divers:

Ontwikkeling of loopbaanvraag. Op welk gebied kan iemand excelleren? Wat is een carrièrestap die passend is?
Opvolgingsvraag. Wie is het meest geschikt om de huidige positie succesvol in te vullen? Toetredingsvraag. Past de persoon in ons team, in onze directie, in onze maatschap?
Selectievraag. Is deze persoon geschikt voor deze functie en past hij of zij in onze organisatie? Vraag over opleiding en begeleiding. Hoe kunnen we het beste deze persoon in kwestie begeleiden? Op welke punten is aanvullende opleiding of coaching wenselijk?

We werken met valide webbased testinstrumenten. Met gevalideerde vragenlijsten en testen. En simuleren werksituaties. We geven niet alleen advies maar ook praktische handvatten als het gaat om opleiding en begeleiding.

Afhankelijk van de vraag kiezen we voor een e-assessment of een uitgebreid assessment, waarbij ook een persoonlijk gesprek een belangrijk onderdeel is van het assessment. U ontvangt altijd een helder rapport met concrete aanbevelingen.

Trefwoorden: Assessments, Organisatie Advies

Andere producten en diensten van Meijer Consulting Group

30-01-2012

ZKM

 De ZKM is geschikt voor mensen die: vragen hebben over de loopbaan, de huidige werkplek of het eigen functioneren zingevingsvragen hebben een betere balans nastreven tussen werk en privé beter willen schakelen tussen ratio en gevoel zich effectiever willen profileren in de organisatie beter willen managen zich willen hervinden in hun loopbaan na bijvoorbeeld een verlies of scheiding behoefte hebben aan enige ondersteuning bij de terugkeer in het arbeidsproces op zoek zijn naar nieuw elan o