MicroStrategy ontsluit Business Intelligence rapportages en Dashboards via de Apple iPhone

MicroStrategy ontsluit Business Intelligence rapportages en Dashboards via de Apple iPhone van Microstrategy Benelux

Door: Microstrategy Benelux  15-08-2008

MicroStrategy ontsluit Business Intelligence rapportages en Dashboards via de Apple iPhone

iPhone gebruikers kunnen belangrijke bedrijfsgegevens altijd, overal en op elke manier raadplegen.

Utrecht, 8 aug., 2008 – MicroStrategy® Incorporated (NASDAQ: MSTR), een toonaangevende wereldwijde leverancier van Business Intelligence (BI) software, kondigt vandaag aan dat in de laatste versie van MicroStrategy 8™ software, uitgekomen op 18 juli jl., de mogelijkheid wordt aangeboden om interactieve rapporten en analyses direct op de Apple® iPhone™ te bekijken. MicroStrategy 8 maakt maximaal gebruik van de laatste web 2.0 technologieën in de op de iPhone aangeboden interface.

iPhone gebruikers kunnen gedetailleerde rapporten, grafieken en gebruiksvriendelijke dashboards en bijvoorbeeld hun key performance indicators (KPI’s) in de gaten houden. Met het touchscreen van de iPhone kunnen gebruikers MicroStrategy rapporten en dashboards naar eigen wens sorteren, filteren en doorklikken naar diepere lagen van het rapport voor meer detail informatie. Daarnaast is het mogelijk om door rapporten heen te scrollen en in te zoomen op specifieke onderdelen van een rapport of dashboard. MicroStrategy rapporten en dashboards hoeven niet aangepast te worden om deze op de iPhone te kunnen bekijken, wat er voor zorgt dat gebruikers eenvoudig toegang hebben tot belangrijke informatie die ze normaal alleen op hun laptop of desktop kunnen bekijken.

Al de vijf stijlen van Business Intelligence die door MicroStrategy ondersteund worden zijn nu beschikbaar op de iPhone, inclusief Scorecards en Dashboards, Enterprise Reporting, OLAP Analysis, Advanced en Predictive Analysis, Alerts en Proactive Notification. MicroStrategy’s robuuste beveiligingsmodel en geavanceerde personificatie mogelijkheden zorgen ervoor dat gebruikers alleen de informatie te zien krijgen die relevant is op hun toegangsniveau..

Met MicroStrategy en de iPhone hebben mobiele gebruikers naadloze toegang tot hun gegevens:

• Een accountmanager in de farmaceutische industrie kan de laatste marktaandeel rapporten, voorschrijvings verkopen en voorraad gegeven inzien om zich voor te bereiden op een gesprek.

• Een manager van een productielijn kan productie capaciteitstrends en voorraad gegevens bekijken terwijl hij bij een leverancier zit om er zeker van te zijn dat hij niet zonder grondstoffen komt te zitten.

• Een financieel manager kan de financiële waarden van de organisatie monitoren en indien noodzakelijk ingrijpende beslissingen maken terwijl hij op reis is.

• Een retail inkoper kan product dashboards bekijken om te bepalen wat wel en niet verkoopt in specifieke winkels en met deze informatie discussies met winkeleigenaren over inkoop en schap aanpassingen vergemakkelijken.

• Een marketing manager van een online winkel kan tijdens een meeting met het advertentie bureau kijken wat het resultaat van de laatste advertentie campagne was, om zo toekomstige uitgaven te kunnen bepalen.

“Veel van onze klanten hebben duizenden mensen verspreid door hun organisaties die vertrouwen op MicroStrategy rapporten en dashboards om ze te voorzien van de voor hen noodzakelijke bedrijfsinformatie,” zegt Sunja Bansal, Chief Operations Officer bij MicroStrategy. “We zijn verheugd om interactieve rapportages en analyses beschikbaar te kunnen stellen op de iPhone om zo de productiviteit van mobiele BI gebruikers te verhogen.

Om de MicroStrategy BI applicatie op een iPhone te bekijken kunt u de volgende site bezoeken:

http://www.microstrategy.nl/iPhoneDemo


Over MicroStrategy
Opgericht in 1989, is MicroStrategy een zelfstandige marktleider van business Intelligence (BI) technologie. MicroStrategy levert geïntegreerde rapporten, analyses en monitoring software die de toonaangevende organisaties wereldwijd in staat stelt, iedere dag, betere business beslissingen te nemen. Organisaties kiezen voor MicroStrategy vanwege zijn geavanceerde technische mogelijkheden, verfijnde analyses en superieure data en gebruikersschaalbaarheid.
Meer informatie over MicroStrategy kunt u vinden op www.microstrategy.nl.

MicroStrategy, MicroStrategy 8 en MicroStrategy Business Intelligence Platform zijn handelsmerken of deponeerde handelsmerken van MicroStrategy Incorporated in de Verenigde Staten van Amerika en bepaalde andere landen. Andere in dit document genoemde merknamen zijn uitsluitend bedoeld ter identificatie en kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaar(s).

Apple en iPhone zijn handelsmerken van Apple Incorporated, geregistreerd in de Verenigde Staten van Amerika en andere landen.


Contact MicroStrategy Nederland
Daan den Hollander
Marketing Manager Nederland

Tel. +31 (0)30-240 81 11
E-mail: [email protected]


Contact Microstrategy Benelux

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share