Mariëlle Sijgers is Recruiter van het Jaar 2008

Mariëlle Sijgers is Recruiter van het Jaar 2008 van Mindz.com

Door: Mindz.com  24-10-2008
Trefwoorden: Werving, Selectie, Hr

De wervingsopdracht van Sijgers´ winnende case luidde: zoek met een budget van 500 euro vijf tot tien studenten, en daarmee nieuwe talenten uit de generatie Y ter aanvulling op het vaste team, die in de zomervakantie onderdeel willen uitmaken van het Cyberdigma Summerlab. Daar konden zij meewerken aan en ervaring opdoen met nieuwe webtoepassingen en de ontwikkeling van het socio-businessnetwerk MINDZ.com.

Voor het uitvoeren van de opdracht is gebruik gemaakt van een actiewebsite, diverse sociale netwerken en de blogosphere.  Vanuit de werving is een Power MeetUp georganiseerd; een fysieke inspirerende bijeenkomst met een Idols-achtige intake. Opvallend was dat er uitsluitend gekeken werd naar persoonlijke verhalen en passies van de studenten. Binnen twee weken hadden zich 50 studenten aangemeld om mee te doen. Inmiddels is een aantal studenten ook na de vakantieperiode nog werkzaam bij Cyberdigma.lab.

Volgens de jury is Mariëlle Sijgers geslaagd in het ontwikkelen van een zeer creatieve oplossing. ´Zij heeft uitermate goed aansluiting gevonden bij de leef- en denkwereld van de te werven doelgroep, is daarbij afgeweken van de gebaande paden en heeft beproefde methoden links laten liggen. Dit aspect van het recruitmentproces is de laatste jaren steeds wezenlijker geworden en door Mariëlle en haar organisatie voorbeeldig uitgevoerd.´, aldus de jury.

Mariëlle Sijgers wint een bokaal en een cheque van duizend euro. De Recruiter van het Jaar Award is een initiatief van Recruiters United in samenwerking met P&Oactueel.

Trefwoorden: Cdef, Cyberdigma, Cyberdigma.lab, Generatie Y, Hr, Mindz.com, Recruiter, Selectie, Sijgers, Werving,