Mindz|Masters ZP biedt topsupport voor Zelfstandig Professionals

Mindz|Masters ZP biedt topsupport voor Zelfstandig Professionals van Mindz.com

Door: Mindz.com  02-11-2008
Trefwoorden: Opleiding, Business, Financieel

De ‘leergang’ voert de deelnemers – groepsgrootte maximaal vijftien – na een uitgebreide intake langs acht master classes met als thema’s:
1. Wie ben ik om ZP-er te zijn?
2. Hoe congruent ben ik met mijn propositie?
3. Hoe profileer ik mij als persoonlijk merk?
4. Hoe bouw ik op web2.0 een personal site en een ZP-plaza?
5. Hoe sleep ik klanten succesvol binnen?
6. Hoe regel ik mijn financiële en juridische zaken?
7. Hoe doorsta ik mijn “meesterproef”?
8. Hoe zet ik mijn business spiritualiteit in?

De master classes worden verzorgd door masters – zelf ZP-ers – in het betreffende thema. Ze gaan ervan uit dat de deelnemer al iets kan, doet en wil met zijn ‘ding’, maar dat hij of zij nog kan winnen aan ‘fijnslijpen’ en ‘samenhang’ van de aspecten die het succes van de Zelfstandig Professional bepalen. De ‘leergang’ wordt in de zijlijn ondersteund met E-coaching, literatuur, instrumenten en een web-infrastructuur en hij wordt afgerond met een door de deelnemers zelf te organiseren relatie/marketing event. De all-in kosten bedragen circa €3.000 per deelnemer.

Mindz|Masters ZP is een initiatief van Cees Hoogendijk (o.a. OrgPanoptics, Kracht zonder Macht, Gewoon Leidinggeven), Dick Simons (o.a. Intertime, Verbindend Leidinggeven, Business Meditatie) en Ronald van den Hoff (o.a. Seats2Meet, MeetingMasters, Mindz.com), die het bestuur vormen van de Stichting MeesterWerk waarin de activiteiten zijn ondergebracht. Behoudens de vergoeding voor de masters en de organisatie van de leergang zullen de eventuele meeropbrengsten ten goede komen aan de stichtingsdoelen die zich richten op het bevorderen van het succes van de ZP-ers in Nederland.

Naast bovengenoemden hebben de volgende masters zich aan het traject verbonden: Hubert Rampersad (o.a. Personal Balance Score Card, Authentic Personal Branding), Aldert van Buren (Voya Nova), Paul Quist (uitgever in de meest brede zin van het woord, o.a. ZinBoek, Business Spiritualiteit Magazine, Groot vakantieboek voor managers), Jurre Yntema/Peter Mulder (Legal & finance) en Francine ten Hoedt (CoachingCaroussel).

Meer informatie treft u aan op http://www.mindz.com/plazas/Mindz_Masters_ZP.

Partijen die dit initiatief willen ondersteunen of ‘endorsen’ zijn bij deze van harte uitgenodigd en worden verzocht contact op te nemen met Jeroen van der Schenk via [email protected]

Trefwoorden: Business, Financieel, Juridisch, Mindz, Mindz.com, Opleiding, Web 2.0, Zp, Zzp-ers