Nieuw online socio-business netwerk MINDZ.com aan de vooravond van crossmediale lancering.

Nieuw online socio-business netwerk MINDZ.com aan de vooravond van crossmediale lancering. van Mindz.com

Door: Mindz.com  03-11-2008
Trefwoorden: Software, Marketing, Gratis

Online sociale netwerken winnen nog altijd aan populariteit. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat deze netwerken steeds vaker worden ingezet voor zakelijk gebruik. Want het belang van online branding en profilering wordt steeds groter voor professionals. En dat geldt niet alleen voor organisaties en ondernemingen. Ook de steeds groter wordende groep Zelfstandige Professionals (ZP’ers) -in Nederland al bijna 1 miljoen- heeft steeds meer behoefte om zichzelf professioneel op het internet te presenteren, te organiseren en online contacten met anderen te leggen en te ontwikkelen. Volgens MINDZ.com is die ontwikkeling de sleutel tot het ‘nieuwe werken’ van de toekomst. Mede daarom lanceren zij op dinsdag 11 november de Bèta versie van hun nieuwe online socio-business netwerk in Nederland.

Lancering tijdens gratis MINDZ|Event
Op 11 november a.s. zal MINDZ.com zich officieel aan het Nederlandse publiek presenteren tijdens het MINDZ|Event. Naast de introductie van het online socio-business netwerk, zal MINDZ.com tijdens dit feestelijke evenement ook haar fysieke ontmoetingsplek, de MINDZ|Lounge, openen. MINDZ|Lounge is voor MINDZ-gebruikers gratis te reserveren. Het MINDZ|Event is gevuld met inspirerende workshops en aanwezigen kunnen genieten van muzikaal vermaak en van verrassend eten en drinken. Het MINDZ|Event vindt plaats bij Seats2Meet.com in Utrecht. Geïnteresseerden die bij deze crossmediale lancering aanwezig willen zijn, kunnen zich inschrijven via www.mindzevent.nl. .

Voorproefje
MINDZ.com bevindt zich momenteel in Private Bèta. Dit houdt in dat het netwerk via de website www.mindz.com al voor iedereen zichtbaar is, maar dat nog niet iedereen zich kan registreren en mee kan doen. Dit kan alleen wanneer je beschikt over een exclusieve MINDZ|Private Bèta Invite. Vanaf maandag 3 november a.s. stelt MINDZ.com 500 van deze exclusieve invites ter beschikking. Geïnteresseerde websites of weblogs die hun bezoekers deze invites cadeau willen doen, kunnen zich melden bij Michiel Gerbranda via [email protected].

Dynamische ontmoetingsplek voor professionals
MINDZ.com is een online ontmoetingsplek waarbinnen gepassioneerde professionals met elkaar kennis, ideeën en ervaringen kunnen delen. MINDZ.com gelooft dat ieder individu een uniek verhaal te vertellen heeft. Daarom biedt MINDZ.com haar gebruikers de instrumenten waarmee zij dit verhaal -en dus zichzelf- online kunnen presenteren.

Het individu centraal
Binnen MINDZ.com staat het individu centraal. Het startpunt is de personal branding pagina waar gebruikers zichzelf kunnen presenteren, organiseren en ontwikkelen. Hier wordt een digitaal MINDZ DNA gemaakt. Deze DNA is dynamisch; het ontwikkelt zich met de gebruiker mee en stelt de gebruiker in staat om met gelijkgestemden in contact te komen. Dit kan via de MINDZ|Plaza’s. Een MINDZ|Plaza is een online omgeving waarbinnen gelijkgestemden samenkomen rondom een centraal thema. Hier worden kennis, ideeën en ervaringen gedeeld via blogs, wikis, fora, nieuws aggregators, Q&A’s, e-mailings en meer. Op die manier ontstaan dynamische omgevingen waarbinnen kennis over een thema naar een hoger niveau kan worden getild.

Meerwaarde door online én offline ontmoeting
Naast het faciliteren van de online ontmoeting, faciliteert MINDZ.com óók de offline ontmoeting. Een belangrijk onderscheidend aspect van MINDZ.com is dan ook de uitgebreide Event-software. Vanuit een Plaza kunnen MINDZ-gebruikers eenvoudig en efficiënt in een paar stappen een professioneel evenement organiseren, publiceren en monitoren. Bij MINDZ.com hoef je echt geen organisatietalent te zijn om een succesvol evenement neer te zetten. Deelnemers aan een evenement kunnen eenvoudig alle benodigde informatie raadplegen en zich inschrijven.

Internationaal
In de eerste maanden van het volgend jaar wil MINDZ.com uitgerold zijn in heel Europa. Door middel van een ingenieus taalsysteem wordt content uit verschillende landen aan elkaar gekoppeld. Zo kan een Nederlandse MINDZ-gebruiker bijvoorbeeld gemakkelijk in contact komen met een gelijkgestemde Spaanse MINDZ-gebruiker. Zo ontstaan grensoverschrijdende mogelijkheden voor MINDZ-ers om gelijkgestemden te ontmoeten die een verrijking zijn voor hun netwerk en kennis. In januari 2009 zal MINDZ.com tevens gelanceerd worden in Zuid-Afrika.

MINDZ.com: helemaal gratis!
Het gebruik van MINDZ.com is helemaal gratis. Dit betekent niet dat het netwerk vol komt te staan met advertenties of gesponsorde services. Integendeel; MINDZ.com heeft totaal geen commerciële doelen met het nieuwe online netwerk. In de toekomst ziet MINDZ.com echter wel mogelijkheden om de software als Whitelabel-versies aan te bieden aan bedrijven en organisaties die voor zichzelf sociale software, strategisch willen inzetten. De huidige MINDZ-omgeving dient hiervoor dan als ultieme showcase.

Over MINDZ.com
MINDZ.com B.V. is een onderdeel van CDEF Holding. Naast het online ontmoetingsplatform MINDZ.com is de CDEF Holding ook actief op het gebied van offline ontmoetingsplatformen, via de vergaderconcepten Meeting Plaza en Seats2Meet.com. Binnen de CDEF Holding werkt iedereen vanuit een enorme passie. CDEF staat immers voor “Cada dia es una fiesta”: “iedere dag is een feest”. Onze filosofie is dat we, zowel in ons werk als privé, vooral die dingen willen doen die we echt heel leuk vinden en waarin we kunnen excelleren. Daarom passen wij onze systemen en processen continue aan op de mensen in onze organisatie en niet andersom. CDEF Holding B.V. is eigendom van Ronald van den Hoff en Mariëlle Sijgers die tevens de directie voeren.

----

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met:

Michiel Gerbranda
[email protected]  
+31 (0)6 42 306 219

Jeroen van der Schenk
[email protected]  
+31 (0)6 52 633 360


 

 

 

 

 

 

Trefwoorden: Branding, Event, Gratis, Marketing, Mindz, Mindz.com, Personal, Software, Zp, Zp-er