Distributie van persberichten via Nieuwsbank

Door: Nieuwsbank  22-06-2011
Trefwoorden: Distributie Van Persberichten, Op maat ontvangst van persberichten, Schrijven en redigeren van persberichten,

Nieuwsbank is gespecialiseerd in zowel het verzamelen als distribueren van persberichten.

Uitgebreide (betaalde) distributie van uw bericht houdt in dat het naast onze abonnees naar elke redactie, (freelance) journalist, voorlichter en andere geinteresseerde gaat die zich beperkt tot gratis inzage. We houden onze database steeds actueel geverifieerd en geaccordeerd volgens de richtlijnen van de anti-spamwet die op 1 oktober 2009 inging. Bovendien kan het bericht gratis op onze website worden geraadpleegd door ongeveer 25.000 bezoekers per dag. Verder is het altijd duidelijk vindbaar in onze overzichten waarvan zoekmachines gebruikmaken (verhoogt uw vindbaarheid in bijvoorbeeld Google) en goed te vinden via RSS en XML.


Wie ontvangen uw bericht?

De selectie van relevante redacties en andere geinteresseerden gebeurt semi-automatisch aan de hand van de trefwoorden die aan iedereen zijn toegekend. Dat is dus niet het hele Nieuwsbank bestand, maar iedereen die voor uw onderwerpen belangstelling heeft.

De Nieuwsbank-redactie staat voor u klaar met gedegen advies mocht uw persbericht niet aan de kwaliteits- en wettelijke eisen voldoen. Nieuwsbank wordt gerund door journalisten en beoordeelt uw persberichten dan ook door journalistieke ogen.

Over Nieuwsbank:

Het interactief Nederlands persbureau van Nieuwsbank distribueert, archiveert en indexeert vooral Nederlandstalige persberichten. Onze persberichten-robot verzamelt sinds september 1996 alle Nederlandstalige persberichten die op het World Wide Web te vinden zijn. Daarnaast worden steeds meer persberichten direct via e-mail of via ons formulier aangeleverd.

Momenteel verwerkt Nieuwsbank bijna 30.000 persberichten per maand met 25.000 bezoekers per dag op de website. Naar schatting 95% van alle Nederlandstalige persberichten worden opgepikt en verwerkt. Inmiddels beschikt Nieuwsbank over het grootste persberichtenarchief van Nederland met meer dan een miljoen berichten in het Nederlands en Engels.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op:


Trefwoorden: Distributie Van Persberichten, Op maat ontvangst van persberichten, Schrijven en redigeren van persberichten,

Andere producten en diensten van Nieuwsbank

22-06-2011

persbericht distribueren

-Uitzoeken naar wie uw persbericht gestuurd moet worden hoeft niet meer. -Gratis deskundig advies -Uw persbericht is in de zoekmachines goed vindbaar vanwege plaatsing op onze drukbezochte site