Op Rolletjes Producties

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Newtonlaan 115 , 3584 BH Utrecht, Utrecht
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Op Rolletjes Producties

Op Rolletjes Producties maakt opdrachtfilms voor diverse opdrachtgevers, reportages voor lokale en regionale televisiekanalen, en documentaires in eigen beheer. De doelgroepen voor opdrachtfilms (bedrijfsfilms, voorlichtingsfilms, promotiefilms, educatieve films, concert-/evenementregistraties en filmdocumenten van mensen met dementie) zijn startups gespecialiseerd in nieuwe technologie op het gebied van milieu, gezondheidszorg en wonen; overheden en overheidsinstellingen; onderwijsinstellingen; culturele en maatschappelijke organisaties; evenementenorganisaties; weddingplanners/ceremoniemeesters; en familieleden/mantelzorgers van mensen met dementie.
Lokale en regionale televisiekanalen kunnen Op Rolletjes Producties inhuren om reportages te maken.
Op Rolletjes Producties maakt ook documentaires in eigen beheer, die vertoond zullen worden op filmfestivals of gepubliceerd op mijn YouTube kanaal of op Vimeo.

Openingstijden

Ma - Di
-
Wo - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/oprolletjes/
Twitter: https://twitter.com/OpRolletjesProd

Categorieën: Entertainment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Op Rolletjes Producties in Newtonlaan 115, Utrecht Utrecht 3584 BH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Entertainment diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Entertainment per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3584 BH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825850]