OSR Verdiept! enthousiast ontvangen door ervaren advocaten

OSR Verdiept! enthousiast ontvangen door ervaren advocaten van Osr Juridische Opleidingen

Door: Osr Juridische Opleidingen  15-07-2009
Trefwoorden: Vastgoed, Advocaat, Ondernemingsrecht

OSR Verdiept! is een uniek concept speciaal ontwikkeld voor ervaren advocaten van boven de 40 jaar en met meer dan 10 jaren praktijkervaring werkzaam op middelgrote en kleine kantoren. De deelnemers bevinden zich op hetzelfde niveau, qua werk en leven. Dat levert vanzelfsprekend een schat aan extra ervaring en netwerken op. Deze ervaren advocaten hebben vaak behoefte aan verdieping zonder meteen huiswerk te willen maken. Vanaf september starten de bestaande leergangen Vastgoed en Ondernemingsrecht en wordt de nieuwe leergang Civiel Procederen geïntroduceerd.
Specialisten als docent
Ervaren advocaten, rechters en wetenschappers, specialisten op hun vakgebied, geven als docent inhoud aan de leergang. In een zeer interactieve setting qua locatie en omvang van de groep.
Mr. Eric Looyen, advocaat bij Hekkelman Advocaten en Notarissen en docent in de leergang Ondernemingsrecht: “Het leuke aan de groep is dat iedereen vanuit hetzelfde referentiekader denkt. We zijn allemaal begonnen in de algemene praktijk. Met de groep kan je interessante gesprekken hebben over rechtsontwikkeling. Het voelt als foto’s kijken van vroeger en dus niet alleen de foto van dit moment.”

PO-punten voor twee jaar
Niet alleen de inhoud van de leergangen en de samenstelling van de groep zijn aansprekend. Ook het feit dat deze leergang goed is voor twee jaar PO punten (16 punten in 2009 en 16 punten in 2010) is aantrekkelijk. De leergangen van OSR Verdiept! bestaan elk uit een zesdaags traject, verspreid over de periode september 2009 tot en met april 2010.

In september al weer van start
De drie OSR Verdiept! leergangen starten in september. Alle leergangen vinden plaats in het Academiegebouw Utrecht. Een stijlvolle locatie, die ook nog eens goed bereikbaar is. Bent u op basis van bovenstaande enthousiast geworden en wilt u zich inschrijven of meer weten, neemt u dan contact op met OSR Juridische Opleidingen via 030-2315314 of kijk op www.osr.nl. De omvang van de groepen is beperkt: wees er dus snel bij!

Noot voor de redactie:
Voor meer inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met mr. Loes Blokker, senior opleidingsmanager, telefoonnummer 030-2315314 of via: [email protected]

Voor logistieke informatie kunt u contact opnemen met Marlena Carretero de Jong, opleidingscoördinator, telefoonnummer 030-2315314 of via: [email protected]

Directe link OSR Verdiept: http://www.osr.nl/00/osr/nl/1/content/239/index.html
Bijlage: Beeldmateriaal OSR Verdiept!© en brochure OSR Verdiept.

Trefwoorden: Advocaat, Civiel Procederen, Leergang, Ondernemingsrecht, Osr, Osr Verdiept, Vastgoed, Verdieping,

Contact Osr Juridische Opleidingen

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share