Papier Recycling Utrecht Doorn BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Groenewoudsedijk 5 B , 3528 BG Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Papier Recycling Utrecht Doorn BV

G. van Doorn, Papier Recycling Utrecht B.V. is sinds 1974 actief met het inzamelen van oudpapier. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een dienstverlenend bedrijf op het gebied van inzamelen, verwerken en afvoeren van oudpapier en karton. Het ingezamelde oudpapier en karton wordt gesorteerd naar diverse kwaliteiten en dient als grondstof voor de nationale en internationale papierindustrie.

Het meeste papier en karton dat uit de omgeving Utrecht vrijkomt wordt bij ons verwerkt als grondstof voor de papier- en kartonindustrie. Ons werkgebied richt zich met name op papier wat vrijkomt binnen de provincie Utrecht.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Recycling

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Papier Recycling Utrecht Doorn BV in Groenewoudsedijk 5 B, Utrecht Utrecht 3528 BG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3528 BG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3776332]