Perit Detachering groeit door, met oog voor kwaliteit!!

Perit Detachering groeit door, met oog voor kwaliteit!! van Perit Detachering

Door: Perit Detachering  11-09-2007

PERIT is een jong en dynamisch bedrijf dat opereert op het snijvlak van business en ICT binnen de financiële sector. Op basis van gedegen ervaring en kennis van de business en ICT zijn wij in staat om business vraagstukken en concepten te vertalen naar ICT oplossingen, welke borg staat voor succesvolle project implementaties. Wij onderscheiden ons door onze kennis te delen met onze klanten en kandidaten, door regelmatig seminars te organiseren op het gebied van RUP en betalingsverkeer. Perit staat voor kwaliteit, bewezen ervaring, integriteit, professionaliteit en betrokkenheid. Deze waarden vormen de basis om een optimale match te creëren met opdrachtgevers en kandidaten. Onze slogan is niet voor niets “Kwaliteit die past”.

Ons aanbod van diensten betreft onder andere:
* Situatie- of probleemanalyse;
Binnen de organisatorische samenhang van mensen, processen en technologie wordt de noodzaak tot een verbeteringstraject getoetst. Het uiteenzetten en afbakenen van grenzen is het doel.


* Vertalen van de business vraagstukken en concepten naar ICT oplossingen;
De Vertaling van een concept of businessvraagstuk naar concrete acties en gedrag vereist een gestructureerde en gefaseerde aanpak.


* Realiseren (implementeren), coördineren, communiceren en waarborgen van project implementaties;
Het doelgericht managen van de verschillende stakeholders, tijdslijnen en budgetten draagt bij aan de oplevering conform gestelde kwaliteitseisen en gedefinieerde doelstellingen.


"…het draait om groei. Daar hebben we mensen voor nodig"