Perqua

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schaverijstraat 6 , 3534 AS Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Perqua

Perqua specialiseert zich als creatief ontwerpbureau in het begeleiden en uitvoeren van projecten in de horeca. Wat staat er zoal op ons menu? Het maken van een creatief plan voor interieur, exterieur, logo, huisstijl, website, fotografie bedrijfskleding. We denken mee tot in elk detail om uw horeca onderneming tot een succes te maken. Door samen te werken met fotografen, tekstschrijvers, social media, architecten, interieur, meubelmakers samen te brengen. Wij doen restyling van bestaande bedrijven en uitvoering van concepten voor nieuwe bedrijven in de horeca.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/perquadesign/
Twitter: https://twitter.com/perquadesign

Categorieën: Graphic Design

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Perqua in Schaverijstraat 6, Utrecht Utrecht 3534 AS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3534 AS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824905]