Praktijk voor hypnotherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Henriettedreef 12 , 3561 JV Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Praktijk voor hypnotherapie

Therapie heeft altijd te maken met veranderen. Het kan zijn dat je in je leven moeilijkheden tegenkomt en een andere manier wilt vinden om met dingen om te gaan. Er over praten kan helpen, maar is niet altijd genoeg. Vaak blijf je dan hangen in het bewuste verstandelijke denken. Met behulp van hypnotherapie kan ik je begeleiden in het vinden van je eigen nieuwe vormen. Hierin wordt niet alleen het rationele en bewuste denken aangesproken, maar juist ook het onderbewuste, gevoelsmatige en intuïtieve. Je onderbewustzijn is een bron van nieuwe mogelijkheden en kan je helpen bij je veranderingsproces. Je eigen onderbewustzijn kan je de alternatieven aanreiken, waar je met je bewuste denken misschien al zolang naar op zoek was, maar niet kon vinden. Daarom zeg ik: je onderbewuste geeft je het alternatief!
Mijn naam is Karen Kramer-Medema. Ik ben afgestudeerd als hypnotherapeut aan de SETH Academie voor Eclectische Psychotherapie in Utrecht. Na het afronden van deze beroepsopleiding heb ik diverse bijscholingen gevolgd, onder andere gericht op traumaverwerking (bijvoorbeeld door middel van EMDR) en regressie- en reïncarnatietherapie. Sinds 1999 heb ik een eigen praktijk in de Utrechtse wijk Overvecht.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/GooiseTaxicentrale/

Categorieën: Hypnotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk voor hypnotherapie in Henriettedreef 12, Utrecht Utrecht 3561 JV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Utrecht, 3561 JV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824828]