Succes www.DesignSchuifdeuren.nl zet zich voort

Door: Presenter  01-02-2007
Trefwoorden: Website, Internetbureau

Een half jaar na lancering van de website www.DesignSchuifdeuren.nl, zijn er veel bedrijven en particulieren in het bezit van een mooie schuifdeuroplossing van dit Utrechtse bedrijf. Als echte specialist steekt DesignSchuifdeuren veel energie in optimalisatie van verkoop via internet. Daarnaast hecht het bedrijf veel belang aan onderzoek en ontwikkeling van haar producten om zo constant aan de vraag uit de markt te kunnen voldoen. Onlangs is het assortiment uitgebreid met een nieuw type aluminium schuifdeur, bestemd voor de kleinere portemonnee.

Het concept DesignSchuifdeuren is een initiatief van het Utrechtse Internetbureau Presenter. Door partnerships aan te gaan met haar klanten, wordt de kennis en kunde van verschillende partijen optimaal gebundeld.

Waarom is Internetbureau Presenter gestart met deze partnerships? Eigenaar Mas Lubbers legt uit: “Bedrijven in het MKB hebben vaak geen tijd voor het onderhoud aan de website en het bijhouden van de Google AdWords advertenties. Deze werkzaamheden neemt Presenter voor haar rekening, waardoor onze partner alleen nog de leads hoeft op te volgen. De omzetstijging door de toename van het aantal opdrachten via internet, is vaak veel groter dan kosten voor opzet van de website. Een goede investering voor elke organisatie die succesvol via internet producten wil verkopen via internet”.

Voor meer informatie zie www.DesignSchuifdeuren.nl of www.Presenter.nl.

Trefwoorden: Internetbureau, Website